Valmennamme sinut onnistumaan

Teologian valintakoe muodostuu valintakoekirjallisuudesta ja valintakokeessa jaettavasta aineistosta. Kursseilla saat avaimet valintakokeessa onnistumiseen: opit hahmottamaan asioiden keskinäisiä yhteyksiä sekä analysoimaan erilaisia aineistoja.

Teologia
Teologia iltakurssi Helsinki
Alkaa 3.4.2018, 54 ot, hinta 490.00 €
Oppitunnit54 ot
Ajankohta3.4.2018 – 28.5.2018
PaikkaHelsinki. (Kurssipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja tarkentuu lähempänä kurssin alkua.)
Uusinta205.00 € lisätietoa
Varausmaksu130.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Helsingin yliopiston teologiseen tiedekuntaan pyrkiville suunnattu teologian kurssi valmentaa sekä valintakokeen kirjallisuuteen perustuvaan osaan, että aineistokokeeseen. Luennoilla käydään läpi koko valintakoekirjallisuus.

Opetuksessa selkiytetään valintakokekirjallisuuden keskeiset sisällöt ja käsitteet, sekä opitaan hahmottamaan asioiden keskinäisiä yhteyksiä. Aineisto-opetuksessa opitaan tulkitsemaan ja analysoimaan erilaisia aineistoja tavalla, joka antaa hyvät valmiudet itse valintakoetilanteessa jaettavan aineiston käsittelyyn ja aineistoon perustuvissa tehtävissä onnistumiseen. Kurssilla käydään läpi myös valintakokeessa vaadittavaa vastaustekniikkaa runsaan ja monipuolisen tehtävämateriaalin ja -opetuksen avulla. Kurssiin kuuluu myös täysimittainen, valintakoetta simuloiva harjoituskoe, jonka avulla harjoitetaan mm. ajankäyttöä kokeessa. Kurssin hintaan sisältyy myös kirjallinen teoria- ja tehtävämateriaali sekä verkko-oppimisympäristöön lisättävät lisätehtävät, mitkä tukevat kotona tapahtuvaa kertaamista ja harjoittelua.


Kurssin aikataulu ja sisältö päivitetään, kun kevään 2018 valintakoevaatimukset on julkaistu. Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–16.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi. Hyvää kesää!