Valmennamme sinut onnistumaan

Teologian valintakoe muodostuu valintakoekirjallisuudesta ja valintakokeessa jaettavasta aineistosta. Kursseilla saat avaimet valintakokeessa onnistumiseen: opit hahmottamaan asioiden keskinäisiä yhteyksiä sekä analysoimaan erilaisia aineistoja.

Teologia
Teologia monimuotokurssi Helsinki
Teologian intensiivikurssilla opiskelet sekä itsenäisesti välikokeiden rytmittämänä että opettajan johdolla seminaareissa. Lisäksi kurssilla on viisi palautettavaa ja arvioitavaa esseetehtävää ja harjoituspääsykoe.
Alkaa 13.4.2018, 32 ot, hinta 490.00 €
Oppitunnit32 ot
Ajankohta13.4.2018 – 19.5.2018 Aikataulu
PaikkaEximian Toimisto Ilmalankatu 2 C
Uusinta195.00 € lisätietoa
Varausmaksu130.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Helsingin yliopiston teologiseen tiedekuntaan pyrkiville suunnattu teologian kurssi valmentaa sekä valintakokeen kirjallisuuteen perustuvaan osaan että aineistokokeeseen Helsingin yliopistoon.

Kurssi alkaa aloitusseminaarilla, joss perehdyt opettajan johdolla luku- ja opiskelutekniikkaan, käyt läpi pääsykoemateriaalin yleispiirteet ja rakennat lukuaikataulun itsenäiselle jaksolle. Aloituskerralla perehdytään myös vanhoihin valintakokeisiin ja käydään läpi aineistotehtävään vastaamista.

Itsenäisen jakson aikana lukemistasi rytmittävät valintakoekirjallisuutta käsittelevät sähköiset välikokeet, esseen palautukset ja aineistotehtävät. Itsenäisen jakson aikana tehdään myös harjoituspääsykoe.

Kurssin päättää kertausseminaari, jossa käydään läpi harjoituspääsykokeen tehtävät. Lisäksi seminaarissa kerrataan valintakoekirjallisuuden keskeisiä aiheita.

Kurssilla saat käyttöösi valmentautumisoppaan, joka sisältää ohjeita ja vinkkejä valintakoeurakasta selviytymiseen ja itseopiskelumateriaalin, jossa on tehtäviä ja tiivistelmän valintakoekirjallisuudesta.

Kurssi sisältää
- Kahdeksantuntisen aloitus- ja kertausseminaarin
- Valmentautumisoppaan
- Tiivitelmät valintakoekirjallisuudesta ja niihin liittyviä tehtäviä
- Sähköisen oppimisympäristö Moodlen
- Kuusi sähköistä välikoetta
- Kaksi palautettavaa ja arvioitavaa aineistoesseetä
- Kolme palautettavaa ja arvioitavaa valintakoekirjallisuusesseetä
- Kotona tehtävän harjoituspääsykokeen

Kurssin aikataulu ja sisältö päivitetään, kun kevään 2018 valintakoevaatimukset on julkaistu. Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Teologia
Teologian etäkurssi
Etäkurssi on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat täydentää itsenäistä opiskeluasi opettajan etäohjauksessa ja saada palautetta edistymisestäsi. Etäkurssilla omaksut valintakoevaatimuksiin kuuluvat keskeiset asiat sekä hiot valintakokeessa vaadittavaa vastaustekniikkaa palautettavien esseiden, välikokeiden ja harjoituspääsykokeen avulla.
Alkaa 13.4.2018, hinta 250.00 €
Ajankohta13.4.2018 – 19.5.2018
PaikkaIlmoitetaan myöhemmin
Varausmaksu120.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Teologian etäkurssilla valmistaudut Helsingin yliopiston teologian valintakokeeseen missä tahansa ja juuri silloin kun sinulle sopii. Kurssi auttaa sinua ottamaan haltuusi keväällä julkaistavan valintakoemateriaalin ja vastaamaan kokeen aineistotehtäviin. Opettajan apu on saatavillasi koko kurssin ajan. Kurssi toteutetaan pääasiassa sähköisessä oppimisympäristössä.

Etäkurssi on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat täydentää itsenäistä opiskeluasi opettajan etäohjauksessa ja saada palautetta edistymisestäsi. Etäkurssilla omaksut valintakoevaatimuksiin kuuluvat keskeiset asiat sekä hiot valintakokeessa vaadittavaa vastaustekniikkaa.

Etäkurssiin kuuluu
- Sähköinen oppimisympäristö, jossa käytettävissäsi ovat teoriatiivistelmä valintakoekirjallisuudesta ja valmentautumisohjeet
- Kolme palautettavaa ja opettajan arvioimaa esseetä valintakoekirjallisuudesta
- Kaksi palautettavaa ja opettajan arvioimaa aineistoesseetä
- Kuusi sähköistä koetta, jotka auttavat rytmittämään valintakoekirjallisuuteen perehtymistä
- Harjoituspääsykoe mallivastauksineen

Tiedot päivittyvät yliopistojen julkaistua valintakoevaatimuksensa vuodelle 2018. Eximia pidättää oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.