Valmennamme sinut onnistumaan!

Ravitsemustieteen pääsykokeessa onnistuminen edellyttää vankkaa lukion biologian ja kemian, sekä ravitsemustieteiden hallintaa. Valmennuskurssilla kertaat teoriaa ja syvennät tietojasi sekä teet runsaasti pääsykokeen kaltaisia tehtäviä. Kannustava ilmapiiri motivoi onnistumaan!

Ravitsemustiede
Ravitsemustiede Kuopioon Helsinki + verkkokurssit yo-kirjoituksiin
Kurssi alkaa kahdella verkossa toteutettavalla abikurssilla, joiden aikana opiskelet itsenäisesti kemian ja biologian perusteet. Huhtikuun alussa alkaa varsinainen Kuopioon valmentava valmennuskurssi, jonka aikana sisällöt käydään läpi erityisesti ravitsemustieteen valintakokeen näkökulmasta. Verkko- ja aamutoteutus sopii myös abeille!
Alkaa 18.2.2019, 119 ot, hinta 940.00 €
Oppitunnit119 ot
Ajankohta18.2.2019 – 10.5.2019 Aikataulu
PaikkaEximian opetustilat Ilmalankatu 2 C
Uusinta395.00 € lisätietoa
Varausmaksu320.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Tämä kurssi sopii sinulle, joka haluat kerrata kemian ja biologian perusteita ennen varsinaisen valintakoepainotteisen opetuksen alkua. Helmi-maaliskuussa verkossa toteutettavilla abikursseilla kertaat lukion oppimäärää yleisellä tasolla. Tarvittaessa abikurssien opettajat vastaavat kysymyksiisi verkon välityksellä. Huhtikuun alussa alkaa varsinainen luokkamuotoisena toteutettava valmennuskurssi, jossa kaikki aihealueet käydään läpi juuri ravitsemustieteen valintakokeen näkökulmasta.

Pitkän kurssin aikana asiat ehtivät selkiytyä, ja intensiivisten opetusviikkojen väliin jää aikaa itsenäiseen opiskeluun. Kurssin päättävät harjoituspääsykoe ja kertauspäivät.

KURSSI SISÄLTÄÄ:
- 16 opetuskerran verkkokurssin, jolla kerrataan lukion kemiaa ja biologiaa ja valmentaudutaan samalla ylioppilaskirjoituksiin
- Luokkamuotoisen valmennuskurssin, joka sisältää 4 luentoa biologiasta, 4 luentoa kemiasta ja 7 luentoa ravitsemustieteestä
- Pääsyn verkko-oppimisympäristö Moodleen
- Opetusvideot kemiasta, biologiasta ja ravitsemustieteestä
- Eximian laatimat teoria- ja tehtävämateriaalit jokaisesta osa-alueesta (biologia, kemia ja ravitsemustiede)
- Valintakokeen kaltaisen harjoituspääsykokeen
- Kattavat kertauspäivät jokaisesta osa-alueesta

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Ravitsemustiede
Ravitsemustiede Kuopioon verkko
Nyt voit valmentautua ravitsemustieteen valintakokeeseen myös verkossa! Kurssilla opiskelet verkko-oppimisympäristössä esimerkiksi opetusvideoiden, harjoitustehtävien ja koepakettien avulla.
Alkaa 2.4.2019, 50 ot, hinta 390.00 €
Oppitunnit50 ot
Ajankohta2.4.2019 –
PaikkaVerkossa
Varausmaksu200.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Eximian uusi ravitsemustieteen verkkokurssi valmentaa sinut Itä-Suomen yliopiston ravitsemustieteen koulutusohjelman valintakokeeseen. Verkkokurssilla opiskelet itsenäisesti missä ja milloin haluat, mutta saat tarvittaessa yhteyden opettajaan sähköpostitse tai verkko-oppimisympäristön kautta. Saat käyttöösi muun muassa opetusvideot sekä runsaan määrän luentomateriaaleja ja harjoitustehtäviä.

Kurssi toteutetaan verkko-oppimisympäristö Moodlessa, josta löydät muun muassa:

- Runsaasti luentomateriaaleja lähiopetuskurssilta
- Opetusvideot biologista, kemiasta ja ravitsemustieteestä
- Harjoituskokeita
- Valintakokeen kaltaisen harjoituspääsykokeen.

Lisäksi sinulle postitetaan Eximian laatima painettu itseopiskelumateriaali, joka sisältää teoriatiivistelmän ja harjoitustehtäviä koko valintakoekirjallisuudesta.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Ravitsemustiede
Ravitsemustiede Kuopioon Helsinki
Ravitsemustiede Kuopioon, Helsinki -valmennuskurssilla harjoitellaan kemiaa, biologiaa ja ravitsemustiedettä yksinomaan valintakokeen näkökulmasta. Kurssi rytmittää valintakokeeseen opiskelua, ja lopuksi saat testata omaa osaamistasi harjoituspääsykokeessa.
Alkaa 2.4.2019, 79 ot, hinta 730.00 €
Oppitunnit79 ot
Ajankohta2.4.2019 – 10.5.2019 Aikataulu
PaikkaEximian opetustilat Ilmalankatu 2 C
Uusinta290.00 € lisätietoa
Varausmaksu200.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Ravitsemustieteen valmennuskurssilla valmentaudutaan intensiivisesti Itä-Suomen yliopiston ravitsemustieteen koulutusohjelman valintakokeeseen. Ammattitaitoiset opettajat pitävät huolen, että kurssilla käydään läpi kaikki valintakokeen kannalta keskeiset sisällöt. Kurssilaisena saat jokaisesta valintakokeen osa-alueesta (biologia, kemia ja ravitsemustiede) Eximian laatiman teoria- ja tehtävämateriaalin, jonka avulla voit harjoitella tehtäviä myös luentokertojen välillä.

KURSSI SISÄLTÄÄ:
- 4 luentoa biologiasta, 4 luentoa kemiasta ja 7 luentoa ravitsemustieteestä
- Pääsyn verkko-oppimisympäristö Moodleen
- Opetusvideot biologiasta, kemiasta ja ravitsemustieteestä
- Eximian laatimat teoria- ja tehtävämateriaalit jokaisesta valintakokeen osa-alueesta (biologia, kemia ja ravitsemustiede)
- Valintakokeen kaltaisen harjoituspääsykokeen
- Kattavat kertauspäivät jokaisesta osa-alueesta.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.