Valmennamme sinut onnistumaan

Pääsykokeissa onnistuminen edellyttää vankkaa lukion biologian ja kemian hallintaa. Valmennuskurssilla kertaamme ja syvennämme teoriaa sekä teemme runsaasti pääsykokeen kaltaisia tehtäviä. Kannustava ilmapiiri motivoi onnistumaan!

Ravitsemustiede
Ravitsemustiede Kuopioon abi pitkä, Helsinki
Alkaa 10.1.2017, 127 ot, hinta 990.00 €
Oppitunnit127 ot
Ajankohta10.1.2017 – 16.5.2017 Aikataulu
PaikkaHelsinki. (Kurssipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja tarkentuu lähempänä kurssin alkua.)
Uusinta395.00 € lisätietoa
Varausmaksu320.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Itä-Suomen yliopiston valintakoevaatimukset muuttuvat keväälle 2017! Valintakokeessa tulee olemaan nyt lukion kemiaan ja biologiaan pohjautuvat osiot, sekä ravitsemustieteen osio, jota kokeessa painotetaan. Eximian valmennuskurssi vastaa tähän haasteeseen. Pitkä kurssimme alkaa kahdella abikurssilla tammikuussa: Kemia abi kevät- kurssilla kerrataan kemian perusteita ja valmentaudutaan samalla ylioppilaskirjoituksiin. Biologia abi kevät -kurssilta saat vastaavat taidot lukion biologiasta. Abikursseilla kanssasi harjoittelemassa perusteita voi olla myös lääketieteeseen ja farmasiaan hakijoita.

Maaliskuun lopulla alkaa varsinainen valmennuskurssi, jonka aikana harjoitellaan kemiaa, biologiaa ja ravitsemustiedettä nimenomaan valintakokeen näkökulmasta. Tunneilla harjoitellaan lisäksi vastaustekniikkaa valintakoetyyppisten tehtävien avulla. Kurssilaisena saat jokaisesta valintakokeen osa-alueesta (biologia, kemia ja ravitsemustiede) Eximian laatiman teoria- ja tehtävämateriaalin.

Pitkän kurssin aikana asiat ehtivät selkiytyä ja intensiivisten opetusviikkojen väliin jää aikaa itsenäiseen opiskeluun. Kurssin päättää harjoituspääsykoe ja kertauspäivät.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Ravitsemustiede
Ravitsemustiede Kuopioon, Helsinki
Alkaa 28.3.2017, 79 ot, hinta 730.00 €
Oppitunnit79 ot
Ajankohta28.3.2017 – 16.5.2017 Aikataulu
PaikkaMäkelän Koulu Hattulantie 2
Uusinta290.00 € lisätietoa
Varausmaksu200.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Itä-Suomen yliopiston valintakoevaatimukset muuttuvat keväälle 2017! Valintakokeessa tulee olemaan nyt lukion kemiaan ja biologiaan pohjautuvat osiot, sekä ravitsemustieteen osio, jota kokeessa painotetaan eniten. Eximian valmennuskurssi vastaa tähän haasteeseen.

Maaliskuun lopulla alkavalla kurssilla harjoitellaan kemiaa, biologiaa ja ravitsemustiedettä nimenomaan valintakokeen näkökulmasta. Tunneilla harjoitellaan lisäksi vastaustekniikkaa valintakoetyyppisten tehtävien avulla. Kurssilaisena saat jokaisesta valintakokeen osa-alueesta (biologia, kemia ja ravitsemustiede) Eximian laatiman teoria- ja tehtävämateriaalin, jonka avulla voit harjoitella tehtäviä myös luentokertojen välillä.

Kurssi on tiivis, jotta kaikki materiaali ehditään käydä läpi ja saat parhaan mahdollisen valmiustason ennen valintakoetta. Kurssin aikana asiantuntevat opettajamme pitävät huolta siitä, että motivaatiosi pysyy korkealla ja jaksat opiskella tosissasi opiskelupaikkasi eteen. Kurssin päättää osaamistasi mittaava harjoituspääsykoe ja kertauspäivät jokaisesta opetettavasta osa-alueesta.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi. Hyvää vuotta 2017!