Valmennamme sinut onnistumaan!

Ravitsemustieteen pääsykokeessa onnistuminen edellyttää vankkaa lukion biologian ja kemian hallintaa. Valmennuskurssilla kertaat teoriaa ja syvennät tietojasi sekä teet runsaasti pääsykokeen kaltaisia tehtäviä. Kannustava ilmapiiri motivoi onnistumaan!

Ravitsemustiede
Ravitsemustiede Kuopioon pitkä Helsinki
Pitkä kurssimme alkaa kahdella verkossa toteutettavalla abikurssilla tammikuussa: kemian kurssilla kerrataan kemian perusteita ja valmentaudutaan samalla ylioppilaskirjoituksiin. Samoin biologian kurssilta saat vastaavat taidot lukion biologiasta. Maaliskuun lopussa alkaa varsinainen Kuopioon valmentava valmennuskurssi, jonka aikana harjoitellaan kemiaa, biologiaa ja ravitsemustiedettä. Kurssin lopussa saat testata omaa osaamistasi harjoituspääsykokeessa. Verkko- ja aamutoteutus sopii myös abeille!
Alkaa 12.1.2018, 127 ot, hinta 1,090.00 €
Oppitunnit127 ot
Ajankohta12.1.2018 – 9.5.2018 Aikataulu
PaikkaMäkelän Koulu Hattulantie 2
Uusinta435.00 € lisätietoa
Varausmaksu275.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Itä-Suomen yliopiston valintakoevaatimukset muuttuivat keväällä 2017. Valintakokeessa on nyt lukion kemiaan ja biologiaan pohjautuvat osiot sekä ravitsemustieteen osio, jota kokeessa painotetaan eniten.

Pitkä kurssimme alkaa kahdella verkossa toteutettavalla abikurssilla tammikuussa: kemian kurssilla kerrataan kemian perusteita ja valmentaudutaan samalla ylioppilaskirjoituksiin, biologian kurssilta saat vastaavat taidot lukion biologiasta.

Maaliskuun lopulla alkaa varsinainen, luokkamuotoisena toteutettava valmennuskurssi, jonka aikana harjoitellaan kemiaa, biologiaa ja ravitsemustiedettä erityisesti valintakokeen näkökulmasta. Tunneilla harjoitellaan lisäksi vastaustekniikkaa valintakoetyyppisten tehtävien avulla. Kurssilaisena saat jokaisesta valintakokeen osa-alueesta (biologia, kemia ja ravitsemustiede) Eximian laatiman teoria- ja tehtävämateriaalin.

Pitkän kurssin aikana asiat ehtivät selkiytyä, ja intensiivisten opetusviikkojen väliin jää aikaa itsenäiseen opiskeluun. Kurssin päättävät harjoituspääsykoe ja kertauspäivät.

KURSSI SISÄLTÄÄ:
- 16 opetuskerran verkkokurssin, jolla kerrataan lukion kemiaa ja biologiaa ja valmentaudutaan samalla ylioppilaskirjoituksiin
- luokkamuotoisen valmennuskurssin, joka sisältää 3 luentoa biologiasta, 5 luentoa kemiasta ja 7 luentoa ravitsemustieteestä
- pääsyn verkko-oppimisympäristö Moodleen
- luentotallenteet sekä verkko-opintoja varten tuotetut opetusvideot lukion kemian ja biologian oppimääristä
- Eximian laatimat teoria- ja tehtävämateriaalit jokaisesta osa-alueesta (biologia, kemia ja ravitsemustiede)
- valintakokeen kaltaisen harjoituspääsykokeen
- kattavat kertauspäivät jokaisesta osa-alueesta.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Ravitsemustiede
Ravitsemustiede Kuopioon Helsinki
Ravitsemustiede Kuopioon, Helsinki -valmennuskurssilla harjoitellaan kemiaa, biologiaa ja ravitsemustiedettä yksinomaan valintakokeen näkökulmasta. Kurssi rytmittää valintakokeeseen opiskelua, ja lopuksi saat testata omaa osaamistasi harjoituspääsykokeessa.
Alkaa 27.3.2018, 79 ot, hinta 790.00 €
Oppitunnit79 ot
Ajankohta27.3.2018 – 9.5.2018 Aikataulu
PaikkaMäkelän Koulu Hattulantie 2
Uusinta315.00 € lisätietoa
Varausmaksu275.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Itä-Suomen yliopiston valintakoevaatimukset muuttuivat keväällä 2017. Valintakokeessa on nyt lukion kemiaan ja biologiaan pohjautuvat osiot, sekä ravitsemustieteen osio, jota kokeessa painotetaan eniten.

Maaliskuun lopulla alkavalla kurssilla harjoitellaan kemiaa, biologiaa ja ravitsemustiedettä nimenomaan valintakokeen näkökulmasta. Tunneilla harjoitellaan lisäksi vastaustekniikkaa valintakoetyyppisten tehtävien avulla. Kurssilaisena saat jokaisesta valintakokeen osa-alueesta (biologia, kemia ja ravitsemustiede) Eximian laatiman teoria- ja tehtävämateriaalin, jonka avulla voit harjoitella tehtäviä myös luentokertojen välillä.

Kurssin aikana asiantuntevat opettajamme pitävät huolta siitä, että motivaatiosi pysyy korkealla ja jaksat opiskella tosissasi opiskelupaikkasi eteen. Kurssin päättää osaamistasi mittaava harjoituspääsykoe ja kertauspäivät jokaisesta opetettavasta osa-alueesta.

KURSSI SISÄLTÄÄ:
- 3 luentoa biologiasta, 5 luentoa kemiasta ja 7 luentoa ravitsemustieteestä
- pääsyn verkko-oppimisympäristö Moodleen
- verkko-opintoja varten tuotetut opetusvideot lukion kemian ja biologian oppimääristä
- Eximian laatimat teoria- ja tehtävämateriaalit jokaisesta valintakokeen osa-alueesta (biologia, kemia ja ravitsemustiede)
- valintakokeen kaltaisen harjoituspääsykokeen
- kattavat kertauspäivät jokaisesta osa-alueesta.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.