Valmennamme sinut liikuntatieteelliseen!

Liikuntatieteen pääsykokeissa on tärkeää onnistua kirjallisessa osuudessa, sillä liikunnallisia kykyjä ja soveltuvuutta alalle pääsee näyttämään vasta tämän jälkeen. Valmennuskurssilta saat asiantuntevaa opetusta ja motivoivaa vertaistukea.

Liikuntatiede
Liikunta (aineisto-osuus) aamu Helsinki
Liikunnan aineistovalmennuskurssi valmentaa sinut Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan liikuntapedagogiikan, liikunnan yhteiskuntatieteiden ja liikuntabiologisen aineryhmän kirjalliseen valintakokeeseen. Valmennuskurssi rytmittää opiskeluasi, ja kurssin lopussa saat testata omaa osaamistasi harjoituspääsykokeessa. Tiivis kurssi on ollut hyvin suosittu, joten ilmoittaudu pian mukaan!
Alkaa 8.4.2019, 30 ot, hinta 490.00 €
Oppitunnit30 ot
Ajankohta8.4.2019 – 24.4.2019 Aikataulu
PaikkaEximian opetustilat Ilmalankatu 2 C
Uusinta195.00 € lisätietoa
Varausmaksu120.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Tule mukaan Eximian suositulle liikunnan aineistovalmennuskurssille, joka valmentaa Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan liikuntapedagogiikan ja liikuntabiologisen aineryhmän kirjalliseen valintakokeeseen. Opiskeltava aineisto on perinteisesti koostunut haastavista liikuntafysiologisista ja -biologisista artikkeleista, joiden omaksumiseen on erittäin lyhyt aika ennen valintakoetta. Kurssillamme asiantunteva opettaja vääntää rautalangasta haastavimmatkin teoriat ja saat selkeän käsityksen siitä, millaiseen valintakokeeseen olet valmentautumassa. Kurssilla harjoitellaan paljon vastaustekniikkaa ja valintakoetyypisiin tehtäviin vastaamista. Kurssin tsemppaava ilmapiiri auttaa sinua tekemään parhaasi, ja voit jo kurssilla tutustua mahdollisiin tuleviin opiskelukavereihisi.

Kurssi järjestetään Helsingissä.

KURSSI SISÄLTÄÄ:
- viisi luentokertaa
- pääsyn verkko-oppimisympäristö Moodleen
- Eximian oman teoria- ja tehtävämateriaalin
- valintakokeen kaltaisen harjoituspääsykokeen
- kertauksen, jossa saat viime hetken vinkit valintakokeeseen.

Eximia pidättää oikeuden muutoksiin.

Liikuntatiede
Liikunta (aineisto-osuus) verkko
Nyt voit opiskella liikuntatieteen valintakokeen aineisto-osuuteen myös verkossa! Kurssilla saat käyttöösi verkko-oppimisympäristön kattavine sisältöineen.
Alkaa 8.4.2019, hinta 290.00 €
Ajankohta8.4.2019 –
PaikkaVerkossa
Varausmaksu120.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Eximia valmentaa Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen kirjalliseen valintakokeeseen nyt myös verkossa! Kurssilla saat painetun materiaalin lisäksi käyttöösi verkko-oppimisympäristö Moodlen, josta löydät runsaasti luentomateriaaleja ja harjoitustehtäviä. Testaat osaamistasi pienemmissä harjoituskokeissa ja kurssin lopuksi myös täysimittaisessa, valintakoetta simuloivassa harjoituspääsykokeessa. Tarvittaessa ammattitaitoinen opettaja on apunasi ja tukenasi verkko-oppimisympäristön tai sähköpostin välityksellä.

Kurssilla on käytössä verkko-oppimisympäristö Moodle, josta löydät kevään aikana seuraavat materiaalit:

- luentomateriaalit lähiopetuskurssilta
- harjoituskokeita
- valintakoekirjallisuuden pohjalta laaditut opetusvideot
- Eximian oman teoria- ja tehtävämateriaalin (postitetaan sinulle myös painettuna)
- valintakokeen kaltaisen harjoituspääsykokeen.

Eximia pidättää oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.