Tarjoamme markkinoiden parhaan hinta-laatusuhteen 20 vuoden kokemuksella. Kursseja järjestetään etäopetuksena, eli voit tulla mukaan mistä tahansa!

Autamme mielellämme kurssivalinnoissa ja kaikkiin opiskeluun tai hakemiseen liittyvissä asioissa. Jätä meille yhteydenottopyyntö, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian tai seuraavana arkipäivinä. Yhteydenottopyynnön voit jättää TÄSTÄ!

Lääketiede
Lääketieteen kurssinäyte
Tutustu valmennuskurssiemme ja verkkokurssimme sisältöön ilmaisen kurssinäytteen avulla! Saat kurssinäytteen käyttöösi lunastamalla sen verkkokaupasta.
Alkamisaika ei tiedossa, 1 ot
Oppitunnit1 ot
PaikkaVerkossa

Kurssinäytteen avulla voit tutustua lääketieteen kurssiemme verkko-oppimisympäristö Moodleen. Aktivoimalla tämän kurssin verkkokaupan kautta (hinta 0 €) saat sähköpostiisi kirjautumisohjeet moodlealueelle viimeistään seuraavana arkipäivänä aktivoinnista.

Moodlen kurssialueella ovat esiteltyinä niitä ominaisuuksia, joita saat käyttöösi ostaessasi varsinaisen lääketieteen valmennuskurssin. Saat nähtäväksesi näytteet mm.opetusvideoista, luentotallenteista ja kurssilla tehtävistä harjoituksista. Voit luoda myös silmäyksen itseopiskelumateriaalimme sisältönäytteeseen.

Ilmaisen kurssinäytteen hankkiminen verkkokaupastamme ei maksa sinulle mitään (ei edes käsittelymaksua), eikä velvoita sinua mihinkään. Se on yksinkertaisesti tehty sinun avuksesi, jotta valmennuskurssia valitessasi tiedät, mistä maksat. Valitse aktivoidessasi kurssin maksutavaksi sähköpostilasku.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.