Kursseillamme pääset aloittamaan valmistautumisen välittömästi Moodle-oppimisympäristössä ja kehittämään osaamistasosi huippuunsa valintakokeeseen mennessä!

Autamme mielellämme kurssivalinnoissa ja opiskeluun liittyvissä asioissa. Jätä meille yhteydenottopyyntö, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian tai viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa. Rakennetaan yhdessä sinulle tie kohti unelmiesi opiskelupaikkaa lääketieteellisessä. Yhteydenottopyynnön voit jättää TÄSTÄ!

*kysely!

Lääketiede
Lääketiede PRO Turku
Monipuolisin kurssi perusteiden kertaamisesta haastavimpiin kokonaisuuksiin. Opintoguru on apunasi heti varaamisen jälkeen. Vaikka kurssi on jo alkanut, ehdit edelleen hyvin mukaan ja voit katsoa ensimmäiset kerrat jälkikäteen tallenteilta!
Alkaa 10.10.2017, 357 ot, hinta 3,190.00 €
Oppitunnit357 ot
Ajankohta10.10.2017 – 12.5.2018 Aikataulu
PaikkaTurun Amk Lemminkäisenkatu 30
Varausmaksu460.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Lääketiede PRO -kurssi on sinulle, joka haluat syventyä lääketieteen saloihin perusasioista alkaen ja kehittää osaamisesi huipputasolle. PRO-kurssi tarjoaa perusteellisen kokonaisuuden monipuolisia kursseja, joiden avulla pääset kertaamaan asiat useampaan kertaan ja hiomaan laskurutiinin huippuunsa. PRO-kurssi alkaa lukion biologian, fysiikan ja kemian lukion oppimäärien kertaamisesta, jonka jälkeen siirrytään pikkuhiljaa kohti valintakoevaatimusten tasoisia kokonaisuuksia.

Olit sitten hakemassa ensimmäistä tai viidettä kertaa, PRO-kurssi palvelee tarpeitasi laajasti kattaen koko valintakoealueen ja sen yli. PRO-kurssilaisena sinulla on osallistumisoikeus kaikille kaupungin lääketieteen kursseille eli kertausmahdollisuudet ovat mittavat. Kertaukseen on käytettävissä esimerkiksi Moodleen ilmestyvät luentotallenteet. Monipuolinen opetus alan ammattilaisten johdolla vie opiskelun uudelle tasolle ja pitää opiskelurutiinin yllä koko lukuvuoden ajan.

Kurssi sisältää:
- Henkilökohtainen opetussuunnitelma ja opintogurun palvelut
- PRO-kurssilaisten oma kuuma linja ennen kurssin alkua, apua askarruttaviin kysymyksiin
- Biologian-, kemian- ja fysiikan itseopiskelumateriaalit painettuina. Toimitus tammikuussa 2018.
- Harjoituspääsykoe ja ainekohtaiset kertaukset paikan päällä
- Ilmainen uusinta seuraavana vuonna, mikäli opiskelupaikkaa ei saavuteta

Verkko-oppimisympäristö Moodlen:
- Kevään valintakokeeseen 2017 valmentavan Helsingin aamukurssin luentotallenteet
- Biologian-, kemian- ja fysiikan Starttimateriaalit sähköisenä
- Lähtötason testaava alkutasokoe
- Kaksi harjoituskoetta (a 5h)
- Luentotallenteet syksyn opetuksista ja Helsingin Tammikuu aamu-kurssilta

Opintoguruun voit olla yhteydessä henkilökohtaiseen oppimissuunnitelmaan, lukusuunnitelmaan, opiskeluaikatauluun tai -tekniikoihin liittyvissä asioissa. Opintoguru auttaa vaikeinakin hetkinä ja on tukenasi kursssin varaamisesta valintakokeeseen saakka. Opintogurun palveluita voit käyttää heti varaamisen jälkeen varaamalla hänelle aloituskeskusteluun ajan. Aloituskeskustelussa käytte läpi oman lähtötasosi ja teette yhdessä sen pohjalta oppimissuunnitelman. Lisäksi käytössäsi on lääketieteen PRO-kurssilaisten oman kuuma linja, jonka kautta saat apua askarruttaviin kysymyksiin. Kuumalta linjalta sinulle vastataan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

PRO-kurssilaisena sinulla on oikeus osallistua kaikille kaupunkisi lääketieteen kursseille! Käyt syksyllä kertausjakson ilta-tunneilla ja keväällä voit valita vapaasti mille kursseille haluat osallistua. Maaliskuusta alkaen kursseja järjestetään ilta-ja aamutoteutuksena. PRO-kurssilaisena sinulla on lisäksi oikeus osallistua huhtikuussa alkavalle viiden viikonlopun Intensiivi-kurssille. PRO- kurssi tarjoaa siis mahdollisuuden perinpohjaiseen valmistautumiseen ja kertaamiseen koko lukuvuoden ajan.

Lääketiede PRO sisältää:
- Syksy-kertaus: perusasioiden kertaus fysiikan, kemian ja biologian oppimääristä.
- Lääketiede Tammikuu- ilta: Tehokas iltakurssi, jonka kattava tuntitarjonta antaa mahdollisuudet menestyä valintakokeessa. Opetus tapahtuu iltaisin, joten se sopii suoritettavaksi esimerkiksi töiden tai opintojen ohella.
- Lääketiede Maaliskuu-aamu: Opetusta on aamuisin, mikä mahdollistaa hyvin tehokkaan täyspäiväisen valmentautumisen: opetus polkaisee opiskelupäivän käyntiin ohjatusti jättäen kuitenkin iltapäivän ja illan aikaa kerrata asioita itsenäisesti ja tehdä kotitehtäviä.
- Lääketiede Maaliskuu-ilta: Kurssia suositellaan vaadittujen lukiokurssien perusteet jo hyvin hallitseville, jolloin kurssi auttaa nousemaan osaamisessa valintakokeen vaatimalle tasolle. Kurssilla keskitytään haastavimpiin kohtiin ja viedään oppiminen aivan uudelle tasolle.
- Lääketiede Intensiivi: Intensiivinen loppupuristus viikonloppuisin kuukauden ajan ennen valintakoetta. Tarjoaa mahdollisuuden nostaa oma osaamistaso täysin uudelle asteelle intensiivisten viikonlopputuntien johdolla.

Syksyllä aloittavilla PRO-kurssilaisilla on mahdollisuus osallistua jopa 357 oppitunnille. PRO-kurssilaisena pääset kertaamaan useita kertoja sinulle ongelmallisia asiakokonaisuuksia asiantuntijoidemme johdolla ja hyödyt monipuolisesta opetuksesta koko lukuvuoden ajan. Ellet saa ensimmäisenä vuotena opiskelupaikkaa, sinulla on mahdollisuus tulla seuraavana vuonna PRO-kurssille täysin ilmaiseksi!

PRO-kurssiin sisältyy luentotallenteet syksyn opetuksista ja Helsingin Tammikuu aamu -kurssilta. Ne ovat kerrattavissa Moodlessa koko ajan valintakokeeseen saakka. Videot (n. 200 ot) antavat mahdollisuuden kerrata kurssien aihepiirejä verkko-oppimisympäristö Moodlessa milloin tahansa. Jos kurssikerta jää väliin, voit palata aiheeseen myöhemmin videoiden ja muiden oppimismateriaalien avulla.

Eximia pidättää oikeuden kurssimuutoksiin.

Lääketiede
Lääketiede Verkko
Verkkokurssin voit aloittaa milloin ja missä tahansa!
Alkaa 13.10.2017, 200 ot, hinta 980.00 €
Oppitunnit200 ot
Ajankohta13.10.2017 – 12.5.2018 Aikataulu
PaikkaVerkossa
Uusinta390.00 € lisätietoa
Varausmaksu100.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Verkkokurssi sopii sinulle, kun haluat valmistautua valintakokeeseen itsenäisesti oman aikataulun mukaan hyödyntäen laajaa materiaalitarjontaa. Verkkokurssin avulla löydät itsenäisestä opiskelusta uudet ulottuvuudet ja pysyt saamaan mahdollisimman suuren hyödyn irti, ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkokurssi sisältää kattavan itseopiskelumateriaalin, videomateriaalipaketin (n. 200 ot), laajan harjoitustehtäväpaketin ja 3 harjoituskoetta. Videomateriaalit seuraavat PRO Helsinki -kurssin syksyn osuutta ja Helsingin Tammikuu aamu-kurssin aikatauluja. Ne tulevat verkko-oppimisympäristöön nähtäville kahden arkipäivän kuluessa kurssikerroista. Opettajat tarkastavat harjoituskokeet ja antavat palautetta, jolloin omaa osaamista voi suhteuttaa muihin kurssilaisiin. Kurssiin kuuluu myös biologian, fysiikan ja kemian Starttimateriaalit, joiden avulla pääset heti kertaamaan perusteita ja aloittamaan valmistautumisen.

Kurssi sisältää:
- Verkko-oppimisympäristö Moodlen
- Alkutasokokeen verkossa
- Luentotallenteet viime kevään 2017 valintakokeeseen valmistavalta Helsingin aamukurssilta
- Online-lääkistuki 9.1. alkaen
- Starttimateriaalit; biologia, kemia ja fysiikka sähköisenä Moodlessa
- Biologian-, kemian- ja fysiikan itseopiskelumateriaalit kotiin toimitettuna tammikuun 2018 aikana (sisältää teoriatiivistelmän ja tehtäväpaketin)
- Kolme harjoituskoetta
- Luentotallenteet Helsingin syksyn PRO-kurssin opetuksista ja Tammikuu aamu -kurssilta

Verkkokurssilla voi valmistautua pääsykokeeseen jaksotetusti koko lukuvuoden ajan. Valmistautumisen voi hoitaa itsenäisesti omien aikataulujen mukaan, sillä kaikki materiaalit tulevat verkko-oppimisympäristö Moodleen. Kaikki materiaalit tulevat nähtäville aikataulun mukaisesti kurssin edetessä kohti valintakoepäivää.

Eximia varaa oikeuden kurssimuutoksiin.

Aikataulu videotallenteiden ilmestymispäivistä:

Lääketiede
Lääketiede Tammikuu ilta Turku
Pitkä lääketieteen kurssi perusasiat osaavalle.
Alkaa 9.1.2018, 179 ot, hinta 1,690.00 €
Oppitunnit179 ot
Ajankohta9.1.2018 – 11.5.2018 Aikataulu
PaikkaTurun Amk Lemminkäisenkatu 30
Uusinta600.00 € lisätietoa
Varausmaksu460.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Onko sinulla perusasiat jo hyvin hallussa? Lääketiede Tammikuu ilta, kurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden nostaa osaamistasosi korkealle oikealla hetkellä ennen valintakoetta. Tammikuun kurssilla käydään alussa läpi biologian, fysiikan ja kemian oppimäärät tiivistetysti, minkä jälkeen siirrytään yhä haastavampiin kokonaisuuksiin. Tammikuun kurssi valmentaa erinomaisesti myös kevään yo-kirjoituksiin tai sopii tehtäväksi päivätyön ohessa. Opiskelutahti tiivistyy kevättä kohti mentäessä ja tarjoaa mahdollisuuden yhä intensiivisempään opiskeluun Maaliskuu ilta-kurssin myötä.

Iltakurssilaisena sinulla on hyvin aikaa opiskella itsenäisesti päiväsaikaan ja tehostaa opiskelua iltatunneilla. Tammikuusta asti opiskeltaessa on aikaa löytää omat haasteet ja tarttua niihin ajoissa.

Kurssi sisältää:
- Verkko-oppimisympäristö Moodlen
- Alkutasokokeen verkossa
- Luentotallenteet viime kevään 2017 valintakokeeseen valmistavalta Helsingin aamu kurssilta
- Biologian-, kemian- ja fysiikan Starttimateriaalit sähköisenä Moodlessa
- Biologian-, kemian- ja fysiikan itseopiskelumateriaalit painettuina. Toimitus tammikuussa 2018. Sisältää runsaasti teoriaa ja tehtäviä.
- Kaksi harjoituskoetta verkossa ja yksi harjoituspääsykoe kurssipaikalla
- Luentotallenteet Helsingin Maaliskuu aamu-kurssilta

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Lääketiede
Lääketiede Maaliskuu ilta Turku, lähtötaso haastava
Haastava ja tiivistahtinen kurssi perusasiat hyvin hallitsevalle.
Alkaa 27.3.2018, 111 ot, hinta 1,290.00 €
Oppitunnit111 ot
Ajankohta27.3.2018 – 11.5.2018 Aikataulu
PaikkaTurun Amk Lemminkäisenkatu 30
Uusinta440.00 € lisätietoa
Varausmaksu460.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Kurssia suositellaan vaadittujen lukiokurssien perusteet jo hyvin hallitseville, jolloin kurssi auttaa kertaamaan asiat perusteellisesti ja nousemaan osaamisessa valintakokeen vaatimalle tasolle. Lääketiede Maaliskuu ilta- kurssi tehokas kertauskurssi, jonka avulla pääset pureutumaan haastavimpiin asioihin ja opiskelemaan tiiviisti valintakoetta kohti. Kurssilla käydään läpi pääsykokeessa vaadittavat biologian, kemian ja fysiikan asiat opettajiemme johdolla. Opetus tapahtuu iltaisin sopivasti yo-kirjoitusten loputtua. Kaikki luentomateriaalit tulevat näkyville verkko-oppimisympäristö Moodleen. Kurssiin kuuluva itseopiskelumateriaali toimitetaan kurssilaisille painettuna.

Kurssi sisältää:
- Verkko-oppimisympäristö Moodlen
- Alkutasokokeen verkossa
- Luentotallenteet viime kevään 2017 valintakokeeseen valmistavalta Helsingin aamu kurssilta
- Biologian-, kemian- ja fysiikan Starttimateriaalit sähköisenä Moodlessa
- Biologian-, kemian- ja fysiikan itseopiskelumateriaalit painettuina. Sisältävät runsaasti teoriaa ja tehtäviä.
- Yksi harjoituskoe verkossa ja yksi harjoituspääsykoe kurssipaikalla
- Luentotallenteet Helsingin Maaliskuu aamu-kurssilta

Eximia varaa oikeuden aikataulumuutoksiin.

Lääketiede
Lääketiede Maaliskuu aamu Turku
Laadukas aamukurssi, erityisesti kevään abeille.
Alkaa 27.3.2018, 126 ot, hinta 1,490.00 €
Oppitunnit126 ot
Ajankohta27.3.2018 – 11.5.2018 Aikataulu
PaikkaTurun Amk Lemminkäisenkatu 30
Uusinta555.00 € lisätietoa
Varausmaksu460.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Kurssia suositellaan vaadittujen lukiokurssien perusteet jo hallitseville, jolloin kurssi auttaa kertaamaan asiat perusteellisesti ja nousemaan osaamisessa valintakokeen vaatimalle tasolle. Lääketiede Maaliskuu aamu- kurssi tehokas kertauskurssi, jonka avulla pääset pureutumaan haastavimpiin asioihin ja opiskelemaan tiiviisti valintakoetta kohti.

Kurssi sisältää:
- Verkko-oppimisympäristö Moodlen
- Alkutasokokeen verkossa
- Luentotallenteet viime kevään 2017 valintakokeeseen valmistavalta Helsingin aamu kurssilta
- Biologian-, kemian- ja fysiikan Starttimateriaalit sähköisenä Moodlessa
- Biologian-, kemian- ja fysiikan itseopiskelumateriaalit painettuina. Sisältävät runsaasti teoriaa ja tehtäviä.
- Yksi harjoituskoe verkossa ja yksi harjoituspääsykoe kurssipaikalla
- Luentotallenteet Helsingin Maaliskuu aamu-kurssilta

Kurssilla käydään läpi pääsykokeessa vaadittavat biologian, kemian ja fysiikan asiat perusteellisesti opettajiemme johdolla. Opetusta on päiväaikaan, mikä mahdollistaa hyvin tehokkaan täyspäiväisen valmentautumisen: opetus polkaisee opiskelupäivän käyntiin ohjatusti jättäen kuitenkin iltapäivän ja illan aikaa kerrata asioita itsenäisesti ja tehdä kotitehtäviä. Sekä osana opetusta, että kotitehtävinä tehdään runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä, jotka perustuvat valintakoevaatimusten mukaisiin lukion oppimääriin. Kaikki luentomateriaalit tulevat näkyville verkko-oppimisympäristö Moodleen. Kurssiin kuuluva itseopiskelumateriaali toimitetaan kurssilaisille painettuna.

Eximia varaa oikeuden aikataulumuutoksiin.

Lääketiede
Lääketiede Intensiivi Turku
Tehokas kurssi asiat hyvin hallitsevalle.
Alkaa 14.4.2018, 35 ot, hinta 690.00 €
Oppitunnit35 ot
Ajankohta14.4.2018 – 12.5.2018 Aikataulu
PaikkaTurun Amk Lemminkäisenkatu 30
Uusinta275.00 € lisätietoa
Varausmaksu460.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Lääketiede Intensiivi- kurssi on erinomainen kurssi asiat jo hyvin hallitsevalle, joka haluaa lisäpotkua omaan opiskeluun. Kurssilla käydään tiivistetysti biologian, kemian ja fysiikan oppimäärät, keskittyen haastavimpiin osioihin. Intensiivi-kurssin avulla voit varmistaa oman osaamisesi ja tehostaa oppimista tärkeällä hetkellä. Kurssin avulla pääsee keskittymään vaikeimpiin kohtiin ja keskittymään oleellisimpiin aiheisiin. Kurssi järjestetään viitenä viikonloppuna ennen valintakoetta.

Kurssi sisältää:
- Verkko-oppimisympäristö Moodlen
- Alkutasokokeen verkossa
- Luentotallenteet viime kevään 2017 valintakokeeseen valmistavalta Helsingin aamu kurssilta
- Biologian-, kemian- ja fysiikan Starttimateriaalit sähköisenä Moodlessa
- Biologian-, kemian- ja fysiikan itseopiskelumateriaalit painettuina. Sisältävät runsaasti teoriaa ja tehtäviä

Saat kurssilla käytettyyn oppimismateriaaliin rajoittamattoman katseluoikeuden verkko-oppimisympäristö Moodlessa valintakokeeseen asti.

Eximia varaa oikeuden aikataulumuutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.