Kursseillamme pääset aloittamaan valmistautumisen välittömästi Moodle-oppimisympäristössä teoriatiivistelmillä ja monipuolisilla tehtävillä.

Keväällä kursseihimme kuuluu luentotallenteet Helsingin aamukurssilta. Valitse alta juuri sinulle sopiva kaupunki ja ilmoittaudu kurssille!

Lääketiede
Lääketiede PRO Helsinki
Alkaa 7.1.2017, 459 ot, hinta 2,990.00 €
Oppitunnit459 ot
Ajankohta7.1.2017 – 12.5.2017
PaikkaPikseli-talo Jämsänkatu 2
Varausmaksu460.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

PRO-kurssilaisena saat osallistua kaikkien Helsingin ja Espoon Lääketiede-kurssien (poislukien Exclusive) opetukseen täysin rajoituksetta. Ellet saa ensimmäisenä vuotena opiskelupaikkaa, sinulla on mahdollisuus tulla seuraavana vuonna PRO-kurssille täysin ilmaiseksi. Koska PRO-valmennusohjelma koostetaan kaikista Eximian lääketieteelliseen valmentavista kursseista räätälöidysti, voit aloittaa ohjelmassa syksyn lisäksi hyvin myös tammikuusta. Tammikuun aloitus sopii erinomaisesti esimerkiksi abiturienteille, jotka valmistautuvat sekä valintakokeeseen että ylioppilaskirjoituksiin.

Syksyllä aloittavilla on mahdollisuus osallistua 459 oppitunnille ja tammikuusta alkaen 381 oppitunnille. (Espoon ja Helsingin aamukurssien aikataulut ovat yhtenevät). PRO-kurssilaisena pääset kertaamaan useita kertoja sinulle ongelmallisia asiakokonaisuuksia asiantuntijoidemme johdolla ja hyödyt monipuolisesta opetuksesta.

Lääketiede PRO Helsinki sisältää yhdeksän eri kurssia:

Syksyn Startti Kemia: Kurssilla käydään läpi lukion perusteet alkeista lähtien, valintakoetyyppisiä tehtäviä ei vielä tehdä. Kurssi alkaa 2.10.2016
Syksyn Startti Fysiikka: Kurssilla käydään läpi lukion perusteet alkeista lähtien, valintakoetyyppisiä tehtäviä ei vielä tehdä. Kurssi alkaa 1.10.2016

Kevään Abi Kemia: Tammi-maaliskuun abikurssimme valmentaa sinut tehokkaasti yo-kirjoituksiin teoriaopetuksen sekä yo-tasoisten tehtävien avulla. Kurssi alkaa 11.1.2017
Kevään Abi Fysiikka: Tammi-maaliskuun abikurssimme valmentaa sinut tehokkaasti yo-kirjoituksiin teoriaopetuksen sekä yo-tasoisten tehtävien avulla. Kurssi alkaa 12.1.2017
Kevään Abi Biologia: Tammi-maaliskuun abikurssimme valmentaa sinut tehokkaasti yo-kirjoituksiin teoriaopetuksen sekä yo-tasoisten tehtävien avulla. Kurssi alkaa 10.1.2017

Neljä pääpiirteissään samansisältöistä Lääketiede-kurssia, joista voit valita itsellesi sopivan tai osallistua vaikka kaikille:
- Lääketiede viikonloppu Helsinki: Tasoltaan perusteista liikkeelle lähtevä, oppituntimäärältään laajin lääketieteen valmennuskurssi viikonloppuisin tammi-toukokuussa 2017. Katso tarkemmat tiedot kurssin kuvauksesta.
- Lääketiede aamu Helsinki: Valintakokeen tasoinen valmennuskurssi arkiaamuisin maalis-toukokuussa 2017. Katso tarkemmat tiedot kurssin kuvauksesta.
- Lääketiede Aamu Espoo: Valintakokeen tasoinen valmennuskurssi arkiaamuisin maalis-toukokuussa 2017. Katso tarkemmat tiedot kurssin kuvauksesta.
- Lääketiede ilta Helsinki: Haastavatasoinen valmennuskurssi arki-iltaisin maalis-toukokuussa 2017. Hallitsethan perusteet jo hyvin, ennenkuin osallistut tälle kurssille! Katso tarkemmat tiedot kurssin kuvauksesta.

Lääketiede-kurssit päättää harjoituspääsykoe ja yhteiset kertaukset Helsingissä.

Verkossa olevat harjoituskokeet: Kolme harjoituskoetta verkossa tehtäväksi juuri silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Saat myös oikeat vastaukset näkyviin selityksen kanssa heti kokeen suorituksen jälkeen.

Tuutorointi: Henkilökohtainen tuutorointi verkossa neljästi oman tutorin kanssa. Tutor auttaa lukusuunnitelman teossa, kertoo omat vinkkinsä pääsykokeeseen ja siihen, miten kokeessa toimitaan, seuraa tavoitteita ja niiden toteutumista sekä pitää motivaatiotasi yllä vaikempinakin hetkinä. Tutor on lääketieteen opiskelija.

Opettajiemme laatima oikaisupyyntö, kun pistemääräsi jää alle yhden pisteen päähän sisäänpääsystä.

Online lääkistuki, johon kuuluu kurssin aloituspäivästä lähtien aina pääsykoepäivään saakka opettajiemme apu Moodle-oppimisympäristössä. Voit kysyä mitä tahansa pääsykoealueeseen liittyvää, ja opettajamme vastaavat sinulle kolmen arkipäivän sisällä kysymyksestäsi.

Lääketiede
Lääketiede Exclusive Helsinki - Tämä kurssi on suosittu. Alle 10 paikkaa jäljellä!
Alkaa 30.9.2016, 337 ot, hinta 5,980.00 €
Oppitunnit337 ot
Ajankohta30.9.2016 – 11.5.2017 Aikataulu
PaikkaEximian toimisto Jämsänkatu 2

Tervetuloa toiveiden mukaan rakennettulle Lääketiede Exclusive-matkalle kohti lääkärin opintoja!

Lääketiede Exclusive toteutetaan iltaopetuksena kaudella 2016-2017. Tähtäimessä on lääketieteen, hammaslääketieteen tai eläinlääketieteen pääsykokeen läpäisy keväällä 2017 ja opiskelupaikka syksylle 2017.

Exclusive-kurssilla on samat opettajat koko kurssin ajan, ja opiskelet pienryhmässä (max 10 kurssilaista). Opetus alkaa kevyemmin syksyllä, ja tahti kiihtyy kohti kevättä mentäessä. Kurssi sopii myös abeille, sillä yo-kirjoitusten ajan opetusta on normaalia vähemmän.

Biologian, kemia, fysiikan ja aineistovalmennuksen opetuskerrat järjestetään normaalina lähiopetuksena, mutta kokeet voit tehdä oman aikataulusi mukaan verkko-oppimisympäristössämme vaikkapa kotonasi. Kokeita on runsaasti, joten laskurutiinisi ei voi olla kehittymättä vuoden aikana huippuunsa! Rutiinin kehittymisestä ja ahkerasta työskentelystä myös palkitaan: kuukauden parhaalle kokeessamenestyjälle tarjotaan aina porkkanaksi pientä palkintoa, eli yksityisopetustuntia juuri siitä aiheesta, mistä itse haluaa (lukion kemia, fysiikka tai biologia)!

Opettajat seuraavat oppimista tarkasti ja pitävät ylhäällä edistymistä. Mikäli haasteita tulee vastaan, osaavat opettajat tällöin tarjota yksityisopetusta tarvittavassa aihealueessa - yksityisopetusta kuuluu kurssin hintaan automaattisesti kuuden oppitunnin verran. Ongelmiin ei siis jäädä makaamaan, vaan ne ratkotaan! Jos mitään kysyttävää ilmenee opetuksen ulkopuolella, voit lähettää sen opettajallesi, ja saat vastauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kurssin aikataulu on alustava, ja se saattaa muuttua valintakoevaatimusten julkaisun jälkeen. Eximia varaa oikeuden aikataulumuutoksiin.


Lääketiede
Lääketiede Viikonloppu pitkä Helsinki
Alkaa 1.10.2016, 214 ot, hinta 1,910.00 €
Oppitunnit214 ot
Ajankohta1.10.2016 – 12.5.2017 Aikataulu
PaikkaPikseli-talo Jämsänkatu 2
Uusinta770.00 € lisätietoa
Varausmaksu460.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Kurssi soveltuu erinomaisesti niille, jotka kaipaavat pitkäjänteistä apua valmentautumiseen ja tarvitsevat erityisen paljon harjoitusta lukion fysiikan ja kemian perusteiden ja laskurutiinin haltuun ottamiseksi. Pitkän kurssin aikana asiat ehtivät selkiytyä ja intensiivisten opetusviikonloppujen väliin jää runsaasti aikaa itsenäiseen opiskeluun.

Lääketiede Viikonloppu pitkä koostuu kolmesta kurssista:
- Startti Kemia
- Startti Fysiikka
- Lääketiede Viikonloppu

Kurssi tarjoaa lukuvuoden kestävän ohjatun valmentautumisen lääketieteen valintakokeeseen. Startti Fysiikka syksy ja Startti Kemia syksy aloittavat syksyllä lukion fysiikan, kemian ja laskutekniikan perusasioiden kertaamisella, ja valmistavat samalla yo-kokeisiin. Starteissa ei vielä edetä valintakoetyyppisiin tehtäviin, vaan keskitytään rauhassa nimenomaan perusteisiin (ks. Starttien kuvaukset kursseista Startti Kemia syksy ja Startti Fysiikka syksy). Kurssi jatkuu vuodenvaihteen jälkeen Lääketiede Viikonloppu -osuudella, jolla opit ratkaisemaan haastavatkin lukion biologian, fysiikan ja kemian asioita soveltavat ja eri aihepiirejä integroivat valintakoetehtävät. Lisäksi kurssilla on aineisto-opetusta, jossa käydään läpi valintakoetyyppisiä harjoitusaineistoja tehtävineen.

Kurssin päättää harjoituspääsykoe ja erilliset biologian, fysiikan ja kemian kertauspäivät.

Tarjoamme kaikille lääketieteen kurssilaisillemme videotallenteet opetuksesta.Luentotallenteet seuraavat Helsingin aamukurssia ja ne julkaistaan aamukurssin aikataulun mukaisesti. Saat kaikkeen sisältöön rajoittamattoman katseluoikeuden pääsykokeeseen asti.

Eximia varaa oikein aikataulumuutoksiin.

Oppitunnit137 ot
Ajankohta7.1.2017 – 12.5.2017 Aikataulu
PaikkaPikseli-talo Jämsänkatu 2
Uusinta540.00 € lisätietoa
Varausmaksu460.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Kurssin lähtötaso on helpompi, kuin Lääketiede aamu- ja iltakurssilla. Mikäli et ole opiskellut kaikkia lukiokursseja kemiasta ja fysiikasta, suosittelemme lisäksi syksyn Startti-kurssejamme, joissa opetus lähtee liikkeelle perusteista.

Kurssi alkaa jo tammikuussa kaikkien kolmen valintakokeessa vaadittavan aineen opetuksella: kurssilla käydään läpi lukion oppimäärät biologiasta, fysiikasta ja kemiasta. Lisäksi kurssilla on aineisto-opetusta, jossa käydään läpi valintakoetyyppisiä harjoitusaineistoja tehtävineen. Kurssi tekee valmentautumisestasi tuloksellista, sillä intensiivisten opetusviikonloppujen välissä sinulla on riittävästi aikaa laskea kotitehtäviä ja lukea hyvin seuraavan opetuskerran asiat. Kurssin aikana ehdit tehdä runsaasti laskuharjoituksia ja selvittää haastavammatkin teoriaosuudet opettajiemme johdolla. Kurssiin kuuluu myös aineistovalmennus.

Kurssin päättää valintakoetta simuloiva harjoituspääsykoe ja erilliset kunkin aineen kertauspäivät.

Tarjoamme kaikille lääketieteen kurssilaisillemme videotallenteet opetuksesta.Luentotallenteet seuraavat Helsingin aamukurssia ja ne julkaistaan aamukurssin aikataulun mukaisesti. Saat kaikkeen sisältöön rajoittamattoman katseluoikeuden pääsykokeeseen asti.

Eximia varaa oikeuden aikataulumuutoksiin.

Lääketiede
Lääketiede Abi pitkä Helsinki - Tämä kurssi on suosittu. Alle 10 paikkaa jäljellä!
Alkaa 10.1.2017, 204 ot, hinta 1,770.00 €
Oppitunnit204 ot
Ajankohta10.1.2017 – 12.5.2017 Aikataulu
PaikkaPikseli-talo Jämsänkatu 2
Uusinta710.00 € lisätietoa
Varausmaksu460.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Suosittu Lääketiede Abi pitkä soveltuu aikataulunsa puolesta hyvin abiturienteille, mutta kaikki muutkin ovat kurssille tervetulleita.

Lääketiede Abi pitkä koostuu neljästä erillisestä kurssista:
- Abi Fysiikka
- Abi Kemia
- Abi Biologia
- Lääketiede Aamu

Kurssi tarjoaa pitkän ohjatun valmentautumisen lääketieteen valintakokeeseen. Abi Fysiikka kevät ja Abi Kemia kevät kertaavat lukion fysiikan ja kemian sekä niiden laskutekniikan perusasiat, ja Abi Biologia kevät lukion biologian perusteet iltaopetuksena. Abi-osuudet valmistavat samalla tehokkaasti kyseisten aineiden yo-kokeisiin. Abikursseilla ei vielä edetä valintakoetyyppisiin tehtäviin, vaan keskitytään rauhassa yo-tasoisiin tehtäviin (ks. Abien kuvaukset kursseista Abi Kemia kevät, Abi Fysiikka kevät ja Abi Biologia kevät). Yo-kirjoitusten aika rauhoitetaan, minkä jälkeen kurssi jatkuu Lääketiede Aamu -osuudella, jolla opit ratkaisemaan haastavatkin lukion biologian, fysiikan ja kemian asioita soveltavat valintakoetehtävät. Lisäksi kurssilla on aineisto-opetusta, jossa käydään läpi valintakoetyyppisiä harjoitusaineistoja tehtävineen.

Kurssin päättää valintakoetta simuloiva harjoituspääsykoe ja erilliset biologian, fysiikan ja kemian kertauspäivät.

Valmennuskurssin opetus videoidaan ja tallenteet ovat kaikkien lääketieteen kurssilaisten saatavilla. Videot antavat mahdollisuuden kerrata kurssien aihepiirejä verkko-oppimisympäristössä milloin tahansa. Jos kurssikerta jää väliin, voit palata aiheeseen myöhemmin videoiden avulla.

Eximia varaa oikeuden aikataulumuutoksiin.

Lääketiede
Lääketiede Ilta pitkä Helsinki
Alkaa 10.1.2017, 180 ot, hinta 1,510.00 €
Oppitunnit180 ot
Ajankohta10.1.2017 – 12.5.2017 Aikataulu
PaikkaPikseli-talo Jämsänkatu 2
Uusinta600.00 € lisätietoa
Varausmaksu460.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Lääketiede Ilta pitkä toteutetaan iltaopetuksena ja se soveltuu aikataulunsa puolesta hyvin opiskelijoille ja työssäkäyville. Huomaathan, että valmennuskurssin taso on haastava.

Lääketiede Ilta pitkä koostuu neljästä kurssista:
- Abi Fysiikka
- Abi Kemia
- Abi Biologia
- Lääketiede ilta

Kurssi tarjoaa usean kuukauden ohjatun valmentautumisen lääketieteen valintakokeeseen. Abi Fysiikka kevät ja Abi Kemia kevät kertaavat lukion fysiikan ja kemian sekä niiden laskutekniikan perusasiat, ja Abi Biologia kevät lukion biologian perusteet iltaopetuksena. Abi-osuudet valmistavat samalla tehokkaasti kyseisten aineiden yo-kokeisiin. Abikursseilla ei vielä edetä valintakoetyyppisiin tehtäviin, vaan keskitytään rauhassa yo-tasoisiin tehtäviin (ks. Abien kuvaukset kursseista Abi Kemia kevät, Abi Fysiikka kevät ja Abi Biologia kevät). Yo-kirjoitusten aika rauhoitetaan, minkä jälkeen kurssi jatkuu Lääketiede Ilta -osuudella, jolla opit ratkaisemaan haastavatkin lukion biologian, fysiikan ja kemian asioita soveltavat ja eri aihepiirejä integroivat valintakoetehtävät. Lisäksi kurssilla on aineisto-opetusta, jossa käydään läpi valintakoetyyppisiä harjoitusaineistoja tehtävineen.

Kurssin päättää valintakoetta simuloiva harjoituspääsykoe ja erilliset biologian, fysiikan ja kemian kertauspäivät.

Tarjoamme kaikille lääketieteen kurssilaisillemme videotallenteet opetuksesta.Luentotallenteet seuraavat Helsingin aamukurssia ja ne julkaistaan aamukurssin aikataulun mukaisesti. Saat kaikkeen sisältöön rajoittamattoman katseluoikeuden pääsykokeeseen asti.

Eximia varaa oikeuden aikataulumuutoksiin.

Lääketiede
Lääketiede Aamu Helsinki - Tämä kurssi on suosittu. Alle 10 paikkaa jäljellä!
Alkaa 28.3.2017, 132 ot, hinta 1,390.00 €
Oppitunnit132 ot
Ajankohta28.3.2017 – 12.5.2017 Aikataulu
PaikkaPikseli-talo Jämsänkatu 2
Uusinta560.00 € lisätietoa
Varausmaksu460.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Kurssia suositellaan vaadittujen lukiokurssien perusteet jo hallitseville, jolloin kurssi auttaa kertaamaan asiat perusteellisesti ja nousemaan osaamisessa valintakokeen vaatimalle tasolle. Jos olet epävarma perusteista, suosittelemme Lääketiede pitkä-kurssia oppimisen tehostamiseksi, mutta myös tehokas itsenäinen opiskelu voi huipentua Lääketiede Aamu -kurssiin.

Kurssilla käydään läpi pääsykokeessa vaadittavat biologian, kemian ja fysiikan asiat perusteellisesti opettajiemme johdolla. Lisäksi kurssilla on aineisto-opetusta, jossa käydään läpi valintakoetyyppisiä harjoitusaineistoja tehtävineen. Opetusta on päiväaikaan, mikä mahdollistaa hyvin tehokkaan täyspäiväisen valmentautumisen: opetus polkaisee opiskelupäivän käyntiin ohjatusti jättäen kuitenkin iltapäivän ja illan aikaa kerrata asioita itsenäisesti ja tehdä kotitehtäviä. Sekä osana opetusta että kotitehtävinä tehdään runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä, jotka perustuvat valintakoevaatimusten mukaisiin lukion oppimääriin ja erilaisiin aineistoihin.

Kurssin päättää valintakoetta simuloiva kenraalikoe ja erilliset biologian, fysiikan ja kemian kertauspäivät. Näin hiot osaamisesi huippuunsa juuri ennen varsinaista pääsykoetta.

Kurssin opetus videoidaan ja tallenteet ovat kaikkien lääketieteen kurssilaisten saatavilla. Videot antavat mahdollisuuden kerrata kurssien aihepiirejä verkko-oppimisympäristössä milloin tahansa. Jos kurssikerta jää väliin, voit palata aiheeseen myöhemmin videoiden avulla.

Jos kaipaat kertausta ja harjoittelua ennen valmennuskurssin alkua erityisesti jossain oppiaineista, suosittelemme sykysyllä olevia kemian ja fysiikan Startti-kursseja tai keväällä ennen valmennuskurssia pidettäviä kemian, fysiikan ja biologian abikursseja. Lisätietoja ja ilmoittautuminen kursseille Abikurssien kohdalta.

Eximia varaa oikeuden aikataulumuutoksiin.

Lääketiede
Lääketiede Ilta Helsinki, lähtötaso haastava - Tämä kurssi on suosittu. Alle 10 paikkaa jäljellä!
Alkaa 29.3.2017, 108 ot, hinta 1,100.00 €
Oppitunnit108 ot
Ajankohta29.3.2017 – 12.5.2017 Aikataulu
PaikkaEiran aikuislukio Laivurinkatu 3
Uusinta440.00 € lisätietoa
Varausmaksu460.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Kurssia suositellaan vaadittujen lukiokurssien perusteet jo hyvin hallitseville, jolloin kurssi auttaa nousemaan osaamisessa valintakokeen vaatimalle tasolle. Kurssin taso on haastava, ja mikäli olet epävarma fysiikan ja kemian perusteista tai tarvitset laskurutiinia, suosittelemme ensisijaisesti pitkää kurssia.

Kurssilla käydään läpi pääsykokeessa vaadittavat biologian, kemian ja fysiikan asiat opettajiemme johdolla. Lisäksi kurssilla on aineisto-opetusta, jossa käydään läpi valintakoetyyppisiä harjoitusaineistoja tehtävineen. Opetus tapahtuu iltaisin, minkä vuoksi kurssi sopii hyvin sekä abeille, opiskelijoille että työssäkäyville. Sekä osana opetusta että kotitehtävinä tehdään runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä, jotka perustuvat valintakoevaatimusten mukaisiin lukion oppimääriin ja erilaisiin aineistoihin.

Kurssin päättää valintakoetta simuloiva harjoituspääsykoe ja erilliset biologian, fysiikan ja kemian kertauspäivät. Näin hiot osaamisesi huippuunsa juuri ennen varsinaista pääsykoetta.

Tarjoamme kaikille lääketieteen kurssilaisillemme videotallenteet opetuksesta.Luentotallenteet seuraavat Helsingin aamukurssia ja ne julkaistaan aamukurssin aikataulun mukaisesti. Saat kaikkeen sisältöön rajoittamattoman katseluoikeuden pääsykokeeseen asti.

Jos kaipaat kertausta ja harjoittelua ennen valmennuskurssin alkua erityisesti jossain oppiaineista, suosittelemme sykysyllä olevia kemian ja fysiikan Startti-kursseja tai keväällä ennen valmennuskurssia pidettäviä kemian, fysiikan ja biologian abikursseja. Lisätietoja ja ilmoittautuminen kursseille Abikurssien kohdalta.

Eximia varaa oikeuden aikataulumuutoksiin.

Lääketiede
Lääketiede videotallenteet - Tämä kurssi on suosittu. Alle 10 paikkaa jäljellä!
Lääketieteen videotallenteiden avulla pääset seuraamaan Helsingin aamukurssia missä vain ja itsellesi sopivaan aikaan. Videotallenteet tukevat tehokkaasti itsenäistä opiskeluasi ja tarjoavat helpotusta ja vaihtelua kevään luku-urakkaan.
Alkaa 15.4.2017, hinta 490.00 €
Ajankohta15.4.2017 – 12.5.2017
PaikkaVerkossa

Lääketieteen videotallenteiden avulla pääset seuraamaan Helsingin aamukurssia missä vain ja itsellesi sopivaan aikaan. Videotallenteet tukevat tehokkaasti itsenäistä opiskeluasi ja tarjoavat helpotusta ja vaihtelua kevään luku-urakkaan. Voit kerrata haluamiasi aihepiirejä katselemalla videoita uudelleen verkko-oppimisympäristössä, mihin tulee yhteensä yli 40 tuntia videota.

Aamukurssilla käydään läpi valintakokeessa vaadittavat biologian, kemian ja fysiikan asiat opettajiemme johdolla. Videotallenteet soveltuvat parhaiten vaadittujen lukiokurssien perusteet jo hallitseville, jolloin kurssin seuraaminen auttaa kertaamaan asiat perusteellisesti ja nousemaan osaamisessa valintakokeen vaatimalle tasolle. Osana opetusta tehdään valintakoetyyppisiä tehtäviä, jotka perustuvat valintakoevaatimusten mukaisiin lukion oppimääriin ja erilaisiin aineistoihin.

Lääketiede
Lääketiede Exclusive Helsinki syksy 2017 - Tämä kurssi on suosittu. Alle 10 paikkaa jäljellä!
Alkaa 29.9.2017, 337 ot, hinta 5,980.00 €
Oppitunnit337 ot
Ajankohta29.9.2017 – 10.5.2018
PaikkaIlmoitetaan myöhemmin

Tervetuloa toiveiden mukaan rakennettulle Lääketiede Exclusive-matkalle kohti lääkärin opintoja!

Lääketiede Exclusive toteutetaan iltaopetuksena kaudella 2017-2018. Tähtäimessä on lääketieteen, hammaslääketieteen tai eläinlääketieteen pääsykokeen läpäisy keväällä 2018 ja opiskelupaikka syksylle 2018.

Exclusive-kurssilla on samat opettajat koko kurssin ajan, ja opiskelet pienryhmässä (max 10 kurssilaista). Opetus alkaa kevyemmin syksyllä, ja tahti kiihtyy kohti kevättä mentäessä. Kurssi sopii myös abeille, sillä yo-kirjoitusten ajan opetusta on normaalia vähemmän.

Biologian, kemian, fysiikan ja aineistovalmennuksen opetuskerrat järjestetään normaalina lähiopetuksena, mutta kokeet voit tehdä oman aikataulusi mukaan verkko-oppimisympäristössämme vaikkapa kotonasi. Kokeita on runsaasti, joten laskurutiinisi ei voi olla kehittymättä vuoden aikana huippuunsa! Rutiinin kehittymisestä ja ahkerasta työskentelystä myös palkitaan: kuukauden parhaalle kokeessa menestyjälle tarjotaan aina porkkanaksi pientä palkintoa, eli yksityisopetusta juuri siitä aiheesta, mistä itse haluaa (lukion kemia, fysiikka tai biologia)!

Opettajat seuraavat oppimista tarkasti ja pitävät yllä edistymistä. Mikäli haasteita tulee vastaan, osaavat opettajat tällöin tarjota yksityisopetusta tarvittavassa aihealueessa - yksityisopetusta kuuluu kurssin hintaan automaattisesti kuuden oppitunnin verran. Ongelmiin ei siis jäädä makaamaan, vaan ne ratkotaan!

Kun ilmoittaudut Lääketiede Exclusive kurssille, voit aloittaa valmistautumisen kevään 2018 kokeeseen ajoissa. Saat käyttöösi Eximian lääketiede aamu Helsinki kurssin verkko-oppimisympäristön. Tämä tarkoittaa, että voit katsoa luennot videoilta, tehdä harjoituskokeita ja tasotestejä jo kevään 2017 kurssin mukana vaikka kotisohvaltasi.

Lääketiede
Lääketiede PRO Helsinki
Alkaa 7.10.2017, 459 ot, hinta 2,990.00 €
Oppitunnit459 ot
Ajankohta7.10.2017 – 11.5.2018
PaikkaPikseli-talo Jämsänkatu 2
Varausmaksu460.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

PRO-kurssilaisena saat osallistua kaikkien Helsingin ja Espoon Lääketiede-kurssien (poislukien Exclusive) opetukseen täysin rajoituksetta. Ellet saa ensimmäisenä vuotena opiskelupaikkaa, sinulla on mahdollisuus tulla seuraavana vuonna PRO-kurssille täysin ilmaiseksi. Koska PRO-valmennusohjelma koostetaan kaikista Eximian lääketieteelliseen valmentavista kursseista räätälöidysti, voit aloittaa ohjelmassa syksyn lisäksi hyvin myös tammikuusta. Tammikuun aloitus sopii erinomaisesti esimerkiksi abiturienteille, jotka valmistautuvat sekä valintakokeeseen että ylioppilaskirjoituksiin.

Syksyllä aloittavilla on mahdollisuus osallistua 459 oppitunnille ja tammikuusta alkaen 381 oppitunnille. (Espoon ja Helsingin aamukurssien aikataulut ovat yhtenevät). PRO-kurssilaisena pääset kertaamaan useita kertoja sinulle ongelmallisia asiakokonaisuuksia asiantuntijoidemme johdolla ja hyödyt monipuolisesta opetuksesta.

Lääketiede PRO Helsinki sisältää yhdeksän eri kurssia:

Syksyn Startti Kemia: Kurssilla käydään läpi lukion perusteet alkeista lähtien, valintakoetyyppisiä tehtäviä ei vielä tehdä. Kurssi alkaa lokakuussa 2017
Syksyn Startti Fysiikka: Kurssilla käydään läpi lukion perusteet alkeista lähtien, valintakoetyyppisiä tehtäviä ei vielä tehdä. Kurssi alkaa lokakuussa 2017

Kevään Abi Kemia: Tammi-maaliskuun abikurssimme valmentaa sinut tehokkaasti yo-kirjoituksiin teoriaopetuksen sekä yo-tasoisten tehtävien avulla. Kurssi alkaa tammikuussa 2018
Kevään Abi Fysiikka: Tammi-maaliskuun abikurssimme valmentaa sinut tehokkaasti yo-kirjoituksiin teoriaopetuksen sekä yo-tasoisten tehtävien avulla. Kurssi alkaa tammikuussa 2018
Kevään Abi Biologia: Tammi-maaliskuun abikurssimme valmentaa sinut tehokkaasti yo-kirjoituksiin teoriaopetuksen sekä yo-tasoisten tehtävien avulla. Kurssi alkaa tammikuussa 2018

Neljä pääpiirteissään samansisältöistä Lääketiede-kurssia, joista voit valita itsellesi sopivan tai osallistua vaikka kaikille:
- Lääketiede viikonloppu Helsinki: Tasoltaan perusteista liikkeelle lähtevä, oppituntimäärältään laajin lääketieteen valmennuskurssi viikonloppuisin tammi-toukokuussa 2018.
- Lääketiede aamu Helsinki: Valintakokeen tasoinen valmennuskurssi arkiaamuisin maalis-toukokuussa 2018.
- Lääketiede Aamu Espoo: Valintakokeen tasoinen valmennuskurssi arkiaamuisin maalis-toukokuussa 2018.
- Lääketiede ilta Helsinki: Haastavatasoinen valmennuskurssi arki-iltaisin maalis-toukokuussa 2018. Hallitsethan perusteet jo hyvin, ennenkuin osallistut tälle kurssille! Katso tarkemmat tiedot kurssin kuvauksesta.

Lääketiede-kurssit päättää harjoituspääsykoe ja yhteiset kertaukset Helsingissä.

Eximia pidättää oikeuden kurssimuutoksiin!

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi. Hyvää vuotta 2017!