Kursseillamme pääset aloittamaan valmistautumisen välittömästi Moodle-oppimisympäristössä ja kehittämään osaamistasosi huippuunsa valintakokeeseen mennessä!

Autamme mielellämme kurssivalinnoissa ja opiskeluun liittyvissä asioissa. Jätä meille yhteydenottopyyntö, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian tai viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa. Rakennetaan yhdessä sinulle tie kohti unelmiesi opiskelupaikkaa lääketieteellisessä. Yhteydenottopyynnön voit jättää TÄSTÄ!

*kysely!

Lääketiede
Lääketiede Verkko
Verkkokurssin voit aloittaa milloin ja missä tahansa!
Alkaa 13.10.2017, 200 ot, hinta 980.00 €
Oppitunnit200 ot
Ajankohta13.10.2017 – 12.5.2018 Aikataulu
PaikkaVerkossa
Uusinta390.00 € lisätietoa
Varausmaksu100.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Verkkokurssi sopii sinulle, kun haluat valmistautua valintakokeeseen itsenäisesti oman aikataulun mukaan hyödyntäen laajaa materiaalitarjontaa. Verkkokurssin avulla löydät itsenäisestä opiskelusta uudet ulottuvuudet ja pysyt saamaan mahdollisimman suuren hyödyn irti, ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkokurssi sisältää kattavan itseopiskelumateriaalin, videomateriaalipaketin (n. 200 ot), laajan harjoitustehtäväpaketin ja 3 harjoituskoetta. Videomateriaalit seuraavat PRO Helsinki -kurssin syksyn osuutta ja Helsingin Tammikuu aamu-kurssin aikatauluja. Ne tulevat verkko-oppimisympäristöön nähtäville kahden arkipäivän kuluessa kurssikerroista. Opettajat tarkastavat harjoituskokeet ja antavat palautetta, jolloin omaa osaamista voi suhteuttaa muihin kurssilaisiin. Kurssiin kuuluu myös biologian, fysiikan ja kemian Starttimateriaalit, joiden avulla pääset heti kertaamaan perusteita ja aloittamaan valmistautumisen.

Kurssi sisältää:
- Verkko-oppimisympäristö Moodlen
- Alkutasokokeen verkossa
- Luentotallenteet viime kevään 2017 valintakokeeseen valmistavalta Helsingin aamukurssilta
- Online-lääkistuki 9.1. alkaen
- Starttimateriaalit; biologia, kemia ja fysiikka sähköisenä Moodlessa
- Biologian-, kemian- ja fysiikan itseopiskelumateriaalit kotiin toimitettuna tammikuun 2018 aikana (sisältää teoriatiivistelmän ja tehtäväpaketin)
- Kolme harjoituskoetta
- Luentotallenteet Helsingin syksyn PRO-kurssin opetuksista ja Tammikuu aamu -kurssilta

Verkkokurssilla voi valmistautua pääsykokeeseen jaksotetusti koko lukuvuoden ajan. Valmistautumisen voi hoitaa itsenäisesti omien aikataulujen mukaan, sillä kaikki materiaalit tulevat verkko-oppimisympäristö Moodleen. Kaikki materiaalit tulevat nähtäville aikataulun mukaisesti kurssin edetessä kohti valintakoepäivää.

Eximia varaa oikeuden kurssimuutoksiin.

Aikataulu videotallenteiden ilmestymispäivistä:

Lääketiede
Lääketiede Maaliskuu aamu Espoo
Laadukas aamukurssi, erityisesti kevään abeille.
Alkaa 27.3.2018, 126 ot, hinta 1,490.00 €
Oppitunnit126 ot
Ajankohta27.3.2018 – 11.5.2018 Aikataulu
PaikkaEspoo. (Kurssipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Paikka tarkentuu lähempänä kurssin alkua.)
Uusinta560.00 € lisätietoa
Varausmaksu460.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Kurssia suositellaan vaadittujen lukiokurssien perusteet jo hallitseville, jolloin kurssi auttaa kertaamaan asiat perusteellisesti ja nousemaan osaamisessa valintakokeen vaatimalle tasolle. Lääketiede Maaliskuu aamu- kurssi tehokas kertauskurssi, jonka avulla pääset pureutumaan haastavimpiin asioihin ja opiskelemaan tiiviisti valintakoetta kohti.

Kurssi sisältää:
- Verkko-oppimisympäristö Moodlen
- Alkutasokokeen verkossa
- Luentotallenteet viime kevään 2017 valintakokeeseen valmistavalta Helsingin aamu kurssilta
- Biologian-, kemian- ja fysiikan Starttimateriaalit sähköisenä Moodlessa
- Biologian-, kemian- ja fysiikan itseopiskelumateriaalit painettuina. Sisältävät runsaasti teoriaa ja tehtäviä.
- Yksi harjoituskoe verkossa ja yksi harjoituspääsykoe kurssipaikalla
- Luentotallenteet Helsingin Maaliskuu aamu-kurssilta

Kurssilla käydään läpi pääsykokeessa vaadittavat biologian, kemian ja fysiikan asiat perusteellisesti opettajiemme johdolla. Opetusta on päiväaikaan, mikä mahdollistaa hyvin tehokkaan täyspäiväisen valmentautumisen: opetus polkaisee opiskelupäivän käyntiin ohjatusti jättäen kuitenkin iltapäivän ja illan aikaa kerrata asioita itsenäisesti ja tehdä kotitehtäviä. Sekä osana opetusta, että kotitehtävinä tehdään runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä, jotka perustuvat valintakoevaatimusten mukaisiin lukion oppimääriin. Kaikki luentomateriaalit tulevat näkyville verkko-oppimisympäristö Moodleen. Kurssiin kuuluva itseopiskelumateriaali toimitetaan kurssilaisille painettuna.

Eximia varaa oikeuden aikataulumuutoksiin.


Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.