Valmennamme sinut onnistumaan elämäsi tärkeimmässä kokeessa

Valmennuskursseilla paneudut teoriaopetuksen lisäksi erilaisiin valintakoetyyppisiin tehtäviin ja harjoittelet vastaustekniikkaa. Kurssilla opiskelet säännöllisesti ja oikeita asioita. Innostava ilmapiiri motivoi tekemään parhaasi.

Kulttuurien ja taiteiden tutkimus
Kulttuurien tutkimuksen kandiohjelma ilta Helsinki
Kulttuurien tutkimuksen valmennuskurssi auttaa ottamaan haltuun valintakoekirjallisuuden ja valmentaa valintakokeen aineistotehtävässä onnistumiseen. Kurssilla perehdyt valintakoekirjallisuuteen ja vastaustekniikkaan luennoilla sekä erilaisten kokeiden ja tehtävien avulla.
Alkaa 11.4.2019, 44 ot, hinta 490.00 €
Oppitunnit44 ot
Ajankohta11.4.2019 – 6.5.2019 Aikataulu
PaikkaEiran aikuislukio Laivurinkatu 3
Uusinta195.00 € lisätietoa
Varausmaksu120.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Kulttuurien tutkimuksen kandiohjelman valmennuskurssi valmentaa Helsingin yliopiston valintakokeeseen.

Kulttuurien tutkimuksen kandiohjelmassa opit tulkitsemaan kulttuurisia ilmiöitä ja niiden monimuotoisuutta. Ohjelma kattaa kulttuurien globaalin, alueellisen ja paikallisen kirjon sekä historiallisen jatkuvuuden. Opintojesi painotuksen mukaisesti saat valmiudet muun muassa työskentelyyn museo- ja kulttuurihallinnon sekä uskonto- ja kulttuurikasvatuksen aloilla, kulttuurialan yrittäjänä, kansainvälisissä asiantuntijatehtävissä sekä muistiorganisaatiossa ja erilaisissa kulttuuriperintöprojekteissa.

Valintakoe perustuu myöhemmin julkaistavaan valintakoekirjallisuuteen ja kokeessa jaettavaan aineistoon. Koe koostuu kahdesta osasta, joista ensimäisessä on lyhyempiä tehtäviä, kuten käsitteen määrittelyä ja toisessa laajempia esseetehtäviä. Arvioinnissa kiinnitetään huomiota asiakokonaisuuksien hahmottamiseen, käsitteelliseen täsmällisyyteen, kielellisen ilmaisun selkeyteen ja kykyyn tarkastella alan keskeisiä kysymyksiä.

Valmennuskurssi auttaa sinua perehtymään valintakoekirjallisuuteen asiantuntevan opettajan johdolla. Luennoilla käyt läpi valintakoekirjallisuuden keskeisiä sisältöjä ja kurssiaikataulu auttaa sinua rytmittämään itsenäistä lukemistasi. Sähköisissä välikokeissa harjoittelet monivalintatehtävien vastaustekniikkaa ja seuraat edistymistäsi valmistautuessasi valintakokeeseen. Lisäksi kurssilla laaditaan yksi palautettava harjoitusessee, jonka avulla hiot vastaustekniikkasi valintakokeen vaatimusten mukaiseksi, Kurssi sisältää myös harjoituspääsykokeen.

Kulttuurien tutkimuksen kandiohjelman valmennuskurssi sisältää
- Seitsemän luentoa, joissa käyt opettajan johdolla läpi valintakoekirjallisuuden ja harjoittelet aineistovastaamista
- Sähköisen oppimisympäristö Moodlen, jossa luentomateriaalit ja valmentautumisohjeet ovat käytössäsi koko kurssi ajan
- Kattavat teoriatiivistelmät valintakoekirjallisuudesta ja runsaasti tehtäviä niiden harjoittelemiseen
- Sähköisen välikokeen, jonka avulla harjoittelet valintakokeen monivalintaosion vastaustekniikkaa ja seuraat omaa edistymistäsi
- Palautettavan harjoitusesseen, josta opettaja antaa sinulle palautteen
- Harjoituspääsykokeen
- Kertauksen, jossa harjoituspääsykoe käydään huoellisesti läpi ja kerrataan vielä hankalimmiksi osoittautuneet asiat

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Kulttuurien ja taiteiden tutkimus
Taiteiden tutkimus ilta Helsinki
Taiteiden tutkimuksen valmennuskurssi rytmittää opiskeluasi ja auttaa ottamaan haltuun valintakoekirjallisuuden. Kurssilla perehdyt valintakoekirjallisuuteen ja vastaustekniikkaan luennoilla sekä erilaisten kokeiden ja tehtävien avulla.
Alkaa 11.4.2019, 46 ot, hinta 490.00 €
Oppitunnit46 ot
Ajankohta11.4.2019 – 2.5.2019 Aikataulu
PaikkaEiran aikuislukio Laivurinkatu 3
Uusinta195.00 € lisätietoa
Varausmaksu200.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Valintakoe perustuu huhtikuussa julkaistavaan valintakoekirjallisuuteen. Koe koostuu kahdesta osasta, joista ensimmäinen on monivalintatehtävä ja toinen esseetehtävä. Esseetehtävä edellyttää kykyä analysoida koekirjallisuutta annetun kysymyksen pohjalta. Esseetä arvosteltaessa kiinnitetään huomiota paitsi asiasisältöön, myös ilmaisuun ja kielenkäyttöön.

Valmennuskurssi auttaa sinua perehtymään valintakoekirjallisuuteen asiantuntevan opettajan johdolla. Luennoilla käyt läpi valintakoekirjallisuuden keskeisiä sisältöjä ja kurssiaikataulu auttaa sinua rytmittämään itsenäistä lukemistasi. Sähköisissä välikokeissa harjoittelet monivalintatehtävien vastaustekniikkaa ja seuraat edistymistäsi valmistautuessasi valintakokeeseen. Lisäksi kurssilla laaditaan yksi palautettava harjoitusessee, jonka avulla hiot vastaustekniikkasi valintakokeen vaatimusten mukaiseksi. Kurssi sisältää myös harjoituspääsykokeen.

Taiteiden tutkimuksen valmennuskurssi sisältää
- Seitsemän opetuskertaa, joissa käyt opettajan johdolla läpi valintakoekirjallisuuden sekä harjoittelet aineistovastaamista
- Sähköisen oppimisympäristö Moodlen, jossa opetusmateriaalit ja valmentautumisohjeet ovat käytössäsi koko kurssi ajan
- Teoriatiivistelmät valintakoekirjallisuudesta ja runsaasti tehtäviä niiden harjoittelemiseen
- Kaksi sähköistä välikoetta, joissa harjoittelet valintakokeen monivalintaosion vastaustekniikkaa ja seuraat omaa edistymistäsi
- Opettajalle palautettavan ja opettajan kommentoiman harjoitusesseen
- Harjoituspääsykokeen
- Kertauksen, jossa harjoituspääsykoe käydään huolellisesti läpi ja kerrataan vielä hankalimmiksi osoittautuneet asiat

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.