Englannin kurssilta eväät valintakokeeseen!

Valintakoekysymykset edellyttävät huomattavasti syvempää kielen ymmärtämistä ja hallintaa kuin ylioppilastutkinnon kielten tehtävät. Kurssillamme harjoitellaan monipuolisesti valintakokeen eri osa-alueita ja syvennetään kielen osaamista.

Englanti
Kielten kandiohjelma, englanti ilta Helsinki - Tämä kurssi on suosittu. Alle 10 paikkaa jäljellä!
Alkaa 13.4.2017, 62 ot, hinta 590.00 €
Oppitunnit62 ot
Ajankohta13.4.2017 – 15.5.2017 Aikataulu
PaikkaPikseli-talo Jämsänkatu 2
Uusinta240.00 € lisätietoa
Varausmaksu130.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Englannin kieltä voi opiskella Helsingin yliopistossa tulevana keväänä 2017 Kielten kandiohjelmassa. Eximia valmentaa tulevaan uuteen valintakokeeseen, jonka tarkemmat tiedot julkaistaan viimeistään 12.4.2017. Eximian valmennuskurssilla kokenut englannin pääsykokeisiin valmentava opettaja vastaa haasteeseen ja opettaa mahdollisimman hyvin tulevat valintakoevaatimukset niin, että mahdollisimman monelle aukenisivat ovet opiskelemaan englantia Helsingin yliopistoon.

Eximian valmennuskursseilla käydään läpi asiasisällön lisäksi vastaustekniikkaa ja harjoitellaan tulevaan kokeeseen myös tekemällä monipuolisia tehtäviä. Kurssilaisena saat mahdollisuuden opiskella tehokkaasti yhdessä muiden kurssilaisten kanssa valintakokeisiin, saat rutiinia ja rytmitystä valmentautumisellesi ja tilaisuuden kysyä asiantuntevalta opettajaltasi mieleesi tulevia kysymyksiä.

Laadimme valintakoevaatimusten julkaisun jälkeen harjoituspääsykokeen, jonka avulla voit testata osaamistasi ja harjoitella ajankäyttöäsi tulevaa valintakoetta silmällä pitäen. Tähän kurssiin ei tiiviistä aikataulusta johtuen kuulu kirjallista itseopiskelumateriaalia, mutta opiskelusi tukena toimii Eximian verkko-oppimisympäristö Moodle. Kurssin päättää kattava kertaus, jonka aikana saat vielä viimeiset vinkit valintakokeeseen.

Eximian ennakkomateriaalipaketti on julkaistu Eximian Moodlessa, eli ilmoittauduttuasi kurssille, voit aloittaa valmentautumisen jo ennen kuin varsinaiset valintakoevaatimukset on julkaistu.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi. Hyvää vuotta 2017!