Elintarviketieteiden kurssilta eväät valintakokeeseen

Toivottu kurssiuutuus!

Elintarviketieteet
Elintarviketieteiden kandiohjelma
Elintarviketieteiden valmennuskurssi valmentaa sinut Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellisen elintarviketieteiden kandiohjelmaan. Kurssilla käydään läpi valintakokeiden kannalta oleellisimmat aihealueet biologiasta, kemiasta ja fysiikasta sekä opitaan aineistonlukutaitoa. Kurssin lopussa pääset testaamaan taitojasi vielä harjoituspääsykokeessa!
Alkaa 2.4.2019, 72 ot, hinta 780.00 €
Oppitunnit72 ot
Ajankohta2.4.2019 – 16.5.2019 Aikataulu
PaikkaEiran aikuislukio Laivurinkatu 3
Uusinta310.00 € lisätietoa
Varausmaksu200.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Kurssi valmentaa Helsingin yliopiston elintarviketieteiden kandiohjelman valintakokeeseen. Koko kurssi aina aikataulusta opetuksen sisältöön suunnitellaan niin, että se palvelee parhaalla mahdollisella tavalla uuteen valintakokeeseen valmentautumista.

Kurssilla käydään läpi lukion biologian, kemian ja fysiikan kurssien oppimäärää asiantuntevien opettajien johdolla ja nimenomaan valintakokeen näkökulmasta. Kurssilla kerrataan teoriaa, tehdään valintakoetyyppisiä tehtäviä ja harjoitellaan vastaustekniikkaa, sekä harjoitellaan valintakokeelle ominaisten aineistojen lukua. Kurssin päättää harjoituspääsykoe ja intensiiviset kertauspäivät. Kurssi auttaa sinua tavoitteessasi saada unelmiesi opiskelupaikan Helsingin yliopistosta!

Kurssin sisältö ja aikataulu voivat vielä tarkentua, kun viralliset tiedot kevään 2019 valintakokeista ja Helsingin yliopiston uusista kandiohjelmista julkaistaan. Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.