DI-kurssilta vahva vastausrutiini!

Onnistuminen DI-valintakokeissa edellyttää erinomaista laskurutiinia sekä kykyä soveltaa tietoja. Kurssiemme intensiivisillä laskuharjoituksilla ja vanhoja pääsykokeita analysoimalla saavutat opiskelupaikan.

Diplomi-insinööriosastot
Diplomi-insinööri PRO Helsinki
VIELÄ EHDIT MUKAAN! Abikurssien luentotallenteet katsottavissa verkossa aina valintakokeeseen saakka! Diplomi-insinööriosastojen monipuolisin valmennuskurssi perusteiden kertaamisesta haastavimpiin kokonaisuuksiin! DI PRO kevät, Helsinki -kurssi on sinulle, joka et jätä mitään sattuman varaan. Koko lukukauden 2018 kestävä kurssi alkaa matematiikan, fysiikan ja kemian perusteista ja etenee loppua kohden aina haastavimpiin asiasisältöihin saakka. Kurssi soveltuu Sinulle, mikäli haluat osallistua sekä ilta-, että aamuopetukseen ja haluat kerrata keskeisimmät sisällöt heti alusta lähtien ja varmistaa, että sinulla on jokainen nippelitieto hallussasi ennen varsinaista valintakoetta!
Alkaa 8.1.2018, 200 ot, hinta 1,390.00 €
Oppitunnit200 ot
Ajankohta8.1.2018 – 22.5.2018
PaikkaEiran aikuislukio Laivurinkatu 3
Varausmaksu190.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Diplomi-insinööri PRO -valmennuskurssi on tarkoitettu Sinulle, joka et halua jättää mitään sattuman varaan! Kurssin opetus kestää yhden kokonaisen lukukauden, alkaen tammikuussa 2018 jatkuen aina toukokuulle asti. Kurssi starttaa kemian, fysiikan ja matematiikan abikursseilla, joten heti alkuun saat tehokkaan kertauksen kyseisten alojen koko lukion oppimääristä. Kurssi jatkuu huhtikuussa DI-valmennuskurssilla.

PRO-kurssilaisena saat kaiken mitä valintakokeessa menestymiseen tarvitaan!

Kurssi sisältää:

- Vapaan oikeuden osallistua kaikkien Eximian Helsingin DI-kurssien opetukseen (Diplomi-insinööri aamu tasokurssi / tuta ja lähtötaso valintasi mukaan ja Diplomi-insinööri ilta).
- Oikeuden osallistua kevään 2018 kemian, fysiikan ja pitkän matematiikan Helsingin abikursseille, jotka valmentavat sinua samalla myös ylioppilaskirjoituksiin, mikäli ne ovat vielä edessä. Voit siis kerrata tärkeitä aiheita ja laskutyyppejä opettajiemme ohjauksessa useampaan kertaan!
- Kattavat itseopiskelupaketit (abikurssimateriaalit ja DI-itseopiskelumateriaalit)
- Verkko-oppimisympäristö Moodlen
- Abikurssien harjoituskokeet
- Täyspitkät harjoituspääsykokeet matematiikasta ja valintasi mukaan fysiikasta tai kemiasta.
- Tehokkaan kertauksen

Koska uskomme opetukseemme ja kurssin tasoon täysin, tarjoamme sinulle täyden kurssitakuun: ellet läpäise valintakoetta, saat tulla seuraavana vuonna PRO-kurssillemme täysin ilmaiseksi!

Aikataulu on joustava. PRO-kurssilaisena sinulla on oikeus käydä kaikilla Eximian Helsingin Diplomi-insinööri -kursseilla ja Helsinkin fysiikan, kemian ja fysiikan abikursseilla. Katso tarkempi aikataulu kursseittain jokaisen kurssin kohdalta erikseen. Kurssivakuutuksen omavastuu on 0 €.

DI PRO - kurssi sisältää seuraavat kurssit (myös kurssien aikataulut löytyvät näiltä sivuilta):

Abikurssit:
Abi Pitkä matematiikka L-taso Helsinki
Abi Fysiikka Helsinki
Abi Kemia Helsinki

Valmennuskurssit:
DI aamu Helsinki (tasokurssi)
DI ilta Helsinki

Diplomi-insinööriosastot
Diplomi-insinööri pitkä, Helsinki - Tämä kurssi on suosittu. Alle 10 paikkaa jäljellä!
VIELÄ EHDIT MUKAAN! Kurssi toteutetaan alkuun verkossa. Koko lukukauden kestävällä pitkällä Helsingin DI-kurssilla varmistat ohjatun ja pitkäjänteisen opiskelun kohti vaativaa valintakoetta. Kurssi starttaa tammikuussa fysiikan ja pitkän matematiikan verkkoabikursseilla, joten kurssi sopii erinomaisesti myös abeille! Näillä kursseilla kertaat tehokkaasti koko lukion fysiikan ja pitkän matematiikan oppimäärät, jotka valmistavat sinua itse valmennuskurssiin, joissa keskitytään jo vaativampiin asiakokonaisuuksiin.
Alkaa 15.1.2018, 138 ot, hinta 1,070.00 €
Oppitunnit138 ot
Ajankohta15.1.2018 – 22.5.2018 Aikataulu
PaikkaHelsinki. (Kurssipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja tarkentuu lähempänä kurssin alkua.)
Uusinta428.00 € lisätietoa
Varausmaksu190.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

DI-osastojemme pitkä kurssi Helsingissä tarjoaa koko lukukauden kestävän ohjatun valmentautumisen diplomi-insinööriosastojen valintakokeeseen erinomaisten opettajiemme johdolla. Diplomi-insinööri pitkä kurssi koostuu kokonaisuudessaan kolmesta kurssistamme. Kurssin käynnistävät verkossa toteutettavat fysiikan (tai valintasi mukaan kemian) ja pitkän matematiikan abikurssit, jotka valmistavat sinua tarvittaessa myös ylioppilaskirjoituksiin, mikäli ne osuvat samalle lukukaudelle. Kurssit sisältävät mm. luentotallenteet, tuntidiat ja harjoituskokeet kurssien päätteeksi.

Kurssi jatkuu huhtikuussa Diplomi-insinööri aamu (tasokurssi) Helsinki -kurssin osuudella, jolla opetetaan lukion matematiikan ja valintasi mukaan fysiikan tai kemian laajat oppimäärät DI-valintakokeen tasolla. Tasokurssi starttaa Moodlessa tehtävällä matematiikan alkutasokokeella, jonka perusteella kurssilaiset jaetaan kahteen ryhmään lähtötasosta riippuen. Kurssin matematiikan opetus onkin suunniteltu juuri omaan lähtötasoosi sopivaksi! Aamupäivisin opiskellaan siis matematiikkaa omissa tasoryhmissä, jonka jälkeen opetus jatkuu iltapäivällä fysiikan tai kemia opetuksen osuudella valintasi mukaan.

Oppitunnit koostuvat sekä teoriaopetuksesta että intensiivisistä laskuharjoituksista. Opettajien johdolla käydään läpi vanhoja valintakokeita ja lasketaan runsaasti erityyppisiä valintakoetehtäviä, jotka hiovat vastaustekniikkasi ja laskurutiinin huippuunsa!

Kurssi soveltuu erinomaisesti niille, jotka kaipaavat pitkäjänteistä apua DI-valintakokeeseen valmentautumiseen ja tarvitsevat erityisen paljon harjoitusta etenkin lukion fysiikan haltuun ottamiseksi. Pitkän kurssin aikana asiat ehtivät selkiytyä heti alusta alkaen, ja intensiivisten opetusviikkojen väliin jää aikaa myös itsenäiseen opiskeluun. Kurssin päättää täyspitkät harjoituspääsykokeet ja kertauspäivät sekä matematiikasta että valintasi mukaan fysiikasta tai kemiasta.

- Opetusta yhteensä 138 ot
- Eximian kevään fysiikan (tai valintasi mukaan kemian) ja pitkän matematiikan verkkokurssit (sis. luentotallenteet, opetusvideot, tuntidiat ja harjoituskokeet)
- Eximian Diplomi-insinööri aamu Helsinki (tasokurssi) -kurssin
- Kaikkien ylläolevien kurssien teoriatiivistelmät itsenäisen harjoittelun tueksi
- Runsaasti tehtäviä malliratkaisuineen
- Harjoituspääsykokeet matematiikasta ja fysiikasta / kemiasta
- Kertauksen matematiikasta ja fysiikasta / kemiasta

Tervetuloa kurssille!

MUISTA ILMOITTAA TILAUKSESSASI, VALITSETKO KURSSILLE MATEMATIIKAN LISÄKSI KEMIAN VAI FYSIIKAN. TIEDON VOI MERKITÄ VERKKOKAUPAN LISÄTIETO-KENTTÄÄN.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

HUOM! Verkkokurssien aikataulun luentopäivät ovat tallenteiden ilmestymispäiviä. Luennot voi katsoa vapaasti oman aikataulun mukaisesti niiden ilmestymisen jälkeen.

Diplomi-insinööriosastot
Diplomi-insinööri ilta pitkä, Helsinki - Tämä kurssi on suosittu. Alle 10 paikkaa jäljellä!
VIELÄ EHDIT MUKAAN! Kurssin alku toteutetaan verkossa. Kurssi soveltuu sinulle, joka haluat opiskella pitkäjänteisesti ja ilta-aikaan esimerkiksi päivätöiden ohella. Kurssi starttaa matematiikan ja fysiikan perusteista, joten kertaat pitkällä kurssilla koko lukion oppimäärän keskeisimmät asiasisällöt. Kurssi sopii siis myös erinomaisesti abeille. Näillä kursseilla kertaat tehokkaasti koko lukion fysiikan ja pitkän matematiikan oppimäärät, jotka valmistavat sinua itse valmennuskurssiin, joissa keskitytään jo vaativampiin asiakokonaisuuksiin. Kurssiin kuuluu myös varsinaista valintakoetta simuloivat harjoituspääsykokeet sekä tehokkaat kertaukset sekä fysiikasta että kemiasta. Varaa paikkasi ajoissa!
Alkaa 15.1.2018, 101 ot, hinta 770.00 €
Oppitunnit101 ot
Ajankohta15.1.2018 – 22.5.2018 Aikataulu
PaikkaEiran aikuislukio Laivurinkatu 3
Uusinta308.00 € lisätietoa
Varausmaksu190.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

DI-osastojemme pitkä iltakurssi Helsingissä tarjoaa koko lukukauden kestävän ohjatun valmentautumisen diplomi-insinööriosastojen valintakokeeseen erinomaisten opettajiemme johdolla. Diplomi-insinööri pitkä -kurssi koostuu kokonaisuudessaan kolmesta kurssistamme. Kurssin käynnistää verkossa toteutettavat fysiikan ja matematiikan abikurssit, jotka valmistavat sinua myös ylioppilaskirjoituksiin. Abikurssit loppuvat ennen kirjoituksia.

Kurssi jatkuu huhtikuussa Diplomi-insinööri ilta Helsinki -kurssin osuudella, jolla opetetaan lukion matematiikan ja fysiikan laaja oppimäärä DI-valintakokeen tasolla. Oppitunnit koostuvat sekä teoriaopetuksesta että intensiivisistä laskuharjoituksista. Opettajien johdolla käydään läpi vanhoja valintakokeita ja lasketaan runsaasti erityyppisiä valintakoetehtäviä, jotka hiovat vastaustekniikkasi ja laskurutiinin huippuunsa!

Kurssi soveltuu erinomaisesti niille, jotka kaipaavat pitkäjänteistä apua DI-valintakokeeseen valmentautumiseen ja tarvitsevat erityisen paljon harjoitusta etenkin lukion fysiikan haltuun ottamiseksi. Pitkän kurssin aikana asiat ehtivät selkiytyä heti alusta alkaen ja intensiivisten opetusviikkojen väliin jää aikaa myös itsenäiseen opiskeluun. Kurssin päättää täyspitkät harjoituspääsykokeet ja kertauspäivät sekä matematiikasta että fysiikasta.

Kurssi sisältää:

- Opetusta yhteensä 101 ot
- Eximian kevään fysiikan ja pitkän matematiikan verkkokurssit (sis. luentotallenteet ja opetusvideot)
- Eximian Diplomi-insinööri ilta Helsinki -kurssin
- Kaikkien ylläolevien kurssien teoriatiivistelmät itsenäisen harjoittelun tueksi
- Runsaasti tehtäviä malliratkaisuineen
- Harjoituskokeen matematiikasta ja fysiikasta
- Kertauksen matematiikasta ja fysiikasta


Tervetuloa kurssille!

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

HUOM! Verkkokurssien aikataulun luentopäivät ovat tallenteiden ilmestymispäiviä. Luennot voi katsoa vapaasti oman aikataulun mukaisesti niiden ilmestymisen jälkeen.

Diplomi-insinööriosastot
Diplomi-insinööri pitkä, Tampere - Kurssi täynnä!
Kurssi toteutetaan alkuun verkossa. Tällä kurssilla saat erittäin tehokasta valmentautumista DI-valintakokeeseen! Kurssi soveltuu sinulle, joka haluat opiskella pitkäjänteisesti vaativaan valintakokeeseen aina perusteista lähtien. Kurssi starttaa matematiikan ja fysiikan verkkoabikursseilla, joten kertaat heti kurssin aluksi koko lukion oppimäärän keskeisimmät asiasisällöt. Kurssi sopii myös erinomaisesti abeille. Näillä kursseilla kertaat tehokkaasti koko lukion fysiikan ja pitkän matematiikan oppimäärät, jotka valmistavat sinua itse valmennuskurssiin, joissa keskitytään jo vaativampiin asiakokonaisuuksiin. Kurssiin kuuluu myös varsinaista valintakoetta simuloivat harjoituspääsykokeet sekä tehokas kertaus. Varaa paikkasi ajoissa!
Alkaa 15.1.2018, 101 ot, hinta 770.00 €
Oppitunnit101 ot
Ajankohta15.1.2018 – 22.5.2018 Aikataulu
PaikkaTredu Sammonkatu Sammonkatu 45
Uusinta335.00 € lisätietoa
Varausmaksu290.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

DI-osastojen pitkä kurssi tarjoaa lukukauden kestävän ohjatun valmentautumisen diplomi-insinööriosastojen valintakokeeseen opettajiemme johdolla. Diplomi-insinööri pitkä -kurssi koostuu kokonaisuudessaan kolmesta kurssista. Kurssin käynnistävät verkossa toteutettavat fysiikan ja matematiikan abikurssit, jotka valmistavat sinua myös ylioppilaskirjoituksiin. Voit siis opiskella alkukauden joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Kurssi jatkuu huhtikuussa Diplomi-insinööri Tampere aamu -kurssin osuudella, jolla opetetaan lukion matematiikan ja fysiikan laaja oppimäärä. Oppitunnit koostuvat sekä teoriaopetuksesta että intensiivisistä laskuharjoituksista. Opettajien johdolla käydään läpi vanhoja valintakokeita ja lasketaan runsaasti erityyppisiä valintakoetehtäviä, joiden avulla hiot laskurutiinisi huippuunsa.

Kurssi soveltuu erinomaisesti niille, jotka kaipaavat pitkäjänteistä apua valmentautumiseen ja tarvitsevat erityisen paljon harjoitusta lukion fysiikan ja vankan laskurutiinin haltuun ottamiseksi. Pitkän kurssin aikana asiat ehtivät selkiytyä ja intensiivisten opetusviikkojen väliin jää aikaa itsenäiseen opiskeluun, jota tukee tiivis itseopiskelumateriaalimme. Kurssin päättää harjoituspääsykokeet ja kertauspäivät.

Kurssi sisältää:

- Opetusta yhteensä 101 ot
- Eximian kevään fysiikan ja pitkän matematiikan verkkokurssit (sis. mm. luentotallenteet, opetusvideot, tuntidiat ja harjoituskokeet)
- Eximian Diplomi-insinööri aamu Tampere -kurssin
- Kaikkien ylläolevien kurssien teoriatiivistelmät itsenäisen harjoittelun tueksi
- Runsaasti tehtäviä malliratkaisuineen
- Harjoituspääsykokeen matematiikasta ja fysiikasta
- Kertauksen matematiikasta ja fysiikasta

Eximia pidättää oikeuden muutoksiin.

HUOM! Verkkokurssien aikataulun luentopäivät ovat tallenteiden ilmestymispäiviä. Luennot voi katsoa vapaasti oman aikataulun mukaisesti niiden ilmestymisen jälkeen.


Diplomi-insinööriosastot
Diplomi-insinööri pitkä, Turku
VIELÄ EHDIT MUKAAN! Kurssi toteutetaan alkuun verkossa. Tällä kurssilla saat erittäin tehokasta valmentautumista DI-valintakokeeseen! Kurssi soveltuu sinulle, joka haluat opiskella pitkäjänteisesti vaativaan valintakokeeseen aina perusteista lähtien. Kurssi starttaa matematiikan ja fysiikan verkkoabikursseilla, joten kertaat heti kurssin aluksi koko lukion oppimäärän keskeisimmät asiasisällöt. Kurssi sopii myös erinomaisesti abeille. Näillä kursseilla kertaat tehokkaasti koko lukion fysiikan ja pitkän matematiikan oppimäärät, jotka valmistavat sinua itse valmennuskurssiin, joissa keskitytään jo vaativampiin asiakokonaisuuksiin. Kurssiin kuuluu myös varsinaista valintakoetta simuloivat harjoituspääsykokeet sekä tehokas kertaus. Varaa paikkasi ajoissa!
Alkaa 15.1.2018, 101 ot, hinta 770.00 €
Oppitunnit101 ot
Ajankohta15.1.2018 – 22.5.2018 Aikataulu
PaikkaTurun Amk Lemminkäisenkatu 30
Uusinta355.00 € lisätietoa
Varausmaksu290.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Kurssi tarjoaa lukukauden kestävän ohjatun valmentautumisen diplomi-insinööriosastojen valintakokeeseen opettajiemme johdolla. Diplomi-insinööri pitkä kurssi koostuu kolmesta kurssista. Abi Fysiikka kevät -verkkokurssi aloittaa tammikuussa (ks. Abi kuvaukset kurssista Abi Fysiikka kevät verkkokurssi) ja pitkän matematiikan verkkokurssi alkaa helmikuun lopussa ja päättyy maaliskuun alkupuolella.

Kurssi jatkuu huhtikuussa Diplomi-insinööri Turku aamu -kurssin osuudella, jolla opetetaan lukion matematiikan ja fysiikan laaja oppimäärä. Oppitunnit koostuvat sekä teoriaopetuksesta että intensiivisistä laskuharjoituksista. Opettajien johdolla käydään läpi vanhoja valintakokeita ja lasketaan runsaasti erityyppisiä valintakoetehtäviä.

Kurssi soveltuu erinomaisesti niille, jotka kaipaavat pitkäjänteistä apua valmentautumiseen ja tarvitsevat erityisen paljon harjoitusta lukion fysiikan haltuun ottamiseksi. Pitkän kurssin aikana asiat ehtivät selkiytyä ja intensiivisten opetusviikkojen väliin jää aikaa itsenäiseen opiskeluun. Kurssin päättää harjoituspääsykokeet matematiikasta ja fysiikasta sekä intensiiviset kertauspäivät.

Kurssi sisältää:

- Opetusta yhteensä 101 ot
- Eximian kevään fysiikan ja pitkän matematiikan verkkokurssit (sis. mm. luentotallenteet, opetusvideot, tuntidiat, tehtävät ja harjoituskokeet)
- Eximian Diplomi-insinööri aamu Turku -kurssin
- Kaikkien ylläolevien kurssien teoriatiivistelmät itsenäisen harjoittelun tueksi
- Runsaasti tehtäviä malliratkaisuineen
- Harjoituspääsykokeen matematiikasta ja fysiikasta
- Kertauksen matematiikasta ja fysiikasta

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

HUOM! Verkkokurssien aikataulun luentopäivät ovat tallenteiden ilmestymispäiviä. Luennot voi katsoa vapaasti oman aikataulun mukaisesti niiden ilmestymisen jälkeen.

Diplomi-insinööriosastot
Diplomi-insinööri aamu (tasokurssi) Helsinki - Tämä kurssi on suosittu. Alle 10 paikkaa jäljellä!
DI-tasokurssilla opinnot on suunniteltu juuri omaan lähtötasoosi sopivaksi! Kurssin avulla saat erittäin vankan teoriapohjan ja raudanlujan laskurutiinin valintakoetta varten.
Alkaa 5.4.2018, 90 ot, hinta 870.00 €
Oppitunnit90 ot
Ajankohta5.4.2018 – 22.5.2018 Aikataulu
PaikkaEiran aikuislukio Laivurinkatu 3
Uusinta350.00 € lisätietoa
Varausmaksu190.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Päiväkurssina järjestettävä Diplomi-insinööri tasokurssi soveltuu loistavasti päätoimiseen ja tavoitteelliseen opiskelurytmiin, jolla luot erittäin hyvän pohjan valintakokeessa onnistumiselle. Kurssin tavoitteena on hioa jo tasokasta taitoasi vaativampiinkin diplomi-insinööriosastojen fysiikan, kemian ja matematiikan pääsykokeisiin. Kurssilla pääset kertaamaan teoriaa sekä paneutumaan vaativiin asiasisältöihin ja erityisesti hankkimaan raudanlujan laskurutiinin itsellesi.

Kurssin starttaa Moodlessa tehtävä matematiikan alkutasokoe, jonka perusteella kurssilaiset jaetaan kahteen ryhmään lähtötasosta riippuen. Kurssin matematiikan opetus onkin suunniteltu juuri omaan lähtötasoosi sopivaksi! Tämä mahdollistaa yksilöllisemmän opetuksen.

Aamupäivisin opiskellaan siis matematiikkaa omissa tasoryhmissä, jonka jälkeen opetus jatkuu iltapäivällä fysiikan tai kemia opetuksen osuudella valintasi mukaan.

Kurssiin kuuluu kaksi välikoetta ja kaksi täyspitkää harjoituspääsykoetta, matematiikasta ja valintasi mukaan joko fysiikasta tai kemiasta. Harjoituspääsykokeet ja välikokeet testaavat osaamistasi ja valmistavat varsinaiseen valintakokeeseen. Kokonaisuuden päättää tehokkaat kertauskerrat joilla pääset vielä kertamaan kurssilla opittuja asioita. Lisäksi saat itseopiskelumateriaalit tehostamaan opiskeluasi myös luentojen välillä.

Kurssi sisältää:

- Opetusta yhteensä 90 ot
- Alkutasokokeet matematiikasta ja fysiikasta / kemiasta
- Omat tasoryhmät matematiikasta
- Teoria- ja tehtävätiivistelmät itsenäisen harjoittelun tueksi
- Runsaasti tehtäviä malliratkaisuineen
- 2 välikoetta matematiikasta
- 2 välikoetta fysiikasta / kemiasta
- Täyspitkät harjoituspääsykokeet matematiikasta ja fysiikasta / kemiasta
- Intensiivisen kertauksen matematiikasta ja fysiikasta / kemiasta


Tervetuloa kurssille!


Eximia varaa oikeuden muutoksiin.


MUISTA ILMOITTAA TILAUKSESSASI, VALITSETKO KURSSILLE MATEMATIIKAN LISÄKSI KEMIAN VAI FYSIIKAN. TIEDON VOI MERKITÄ VERKKOKAUPAN LISÄTIETO-KENTTÄÄN.


Diplomi-insinööriosastot
Diplomi-insinööri Tuta Helsinki - Tämä kurssi on suosittu. Alle 10 paikkaa jäljellä!
DI Tuta -kurssilla opinnot on suunniteltu juuri omaan lähtötasoosi sopivaksi. Heti kurssin alussa opiskelijat jaetaan matematiikassa kahteen tasoryhmään, joten valmentautumisesi starttaa heti erittäin tehokkaasti juuri siltä tasolta joka on sinulle sopivin! Opetuspäivät koostuvat aamupäivisin matematiikasta sekä iltapäivällä fysiikan opetuksesta. Kurssin päättää varsinaista valintakoetta simuloivat harjoituspääsykokeet ja kertaukset kaikista opetettavista aineista.
Alkaa 5.4.2018, 90 ot, hinta 870.00 €
Oppitunnit90 ot
Ajankohta5.4.2018 – 22.5.2018 Aikataulu
PaikkaEiran aikuislukio Laivurinkatu 3
Uusinta350.00 € lisätietoa
Varausmaksu190.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Päiväkurssina järjestettävä Diplomi-insinööri Tuta -kurssi soveltuu loistavasti päätoimiseen opiskelurytmiin, jolla luot hyvän pohjan valintakokeessa onnistumiselle. Kurssin tavoitteena on hioa jo tasokasta taitoasi vaativampiinkin diplomi-insinööriosastojen fysiikan ja matematiikan pääsykokeisiin. Kurssilla pääset kertaamaan teoriaa sekä erityisesti hankkimaan raudanlujan laskurutiinin itsellesi.

Tuta-kurssilaiset pääsevät heti lähtötasoltaan haastavamman matematiikan ryhmään.

Aamupäivisin opiskellaan siis matematiikkaa haastavan matematiikan ryhmässä, jonka jälkeen opetus jatkuu iltapäivällä fysiikan opetuksen osuudella.

Kurssiin kuuluu kaksi täyspitkää harjoituspääsykoetta, yksi matematiikasta ja toinen fysiikasta, jotka testaavat osaamistasi ja valmistavat varsinaiseen valintakokeeseen. Kokonaisuuden päättää tehokkaat kertauskerrat joilla pääset vielä kertamaan kurssilla opittuja asioita.

Kurssi sisältää:

- Opetusta yhteensä 90 ot
- Verkko-oppimisympäristö Moodlen opiskeluohjeineen
- Alkutasokokeet matematiikasta ja fysiikasta
- Omat tasoryhmät matematiikasta
- Painetut teoria- ja tehtävätiivistelmät itsenäisen harjoittelun tueksi
- Runsaasti harjoitustehtäviä malliratkaisuineen
- Opetusvideot pitkästä matematiikasta ja fysiikasta
- 2 välikoetta matematiikasta
- 2 välikoetta fysiikasta
- Täyspitkät harjoituspääsykokeet matematiikasta ja fysiikasta
- Intensiivisen kertauksen matematiikasta ja fysiikasta

Tervetuloa kurssille!


Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Diplomi-insinööriosastot
Diplomi-insinööri aamu Tampere - Kurssi täynnä!
Suosittu ja erittäin tehokkaaksi todettu Tampereen päiväkurssivaihtoehto kaikille DI-osastoille hakeville! Kurssi soveltuu loistavasti päätoimiseen opiskelurytmiin, jossa käynnistät päiväsi tehokkaasti kurssilla ja iltapäivisin lasket harjoitustehtäviä ja kertaat kurssilla opittuja asioita.
Alkaa 16.4.2018, 53 ot, hinta 530.00 €
Oppitunnit53 ot
Ajankohta16.4.2018 – 22.5.2018 Aikataulu
PaikkaTredu Sammonkatu Sammonkatu 45
Uusinta210.00 € lisätietoa
Varausmaksu190.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Tampereen Diplomi-insinööri-kurssi tarjoaa suositun ja erittäin tehokkaaksi todetun päiväkurssivaihtoehdon kaikille DI-osastoille hakeville. Kurssi soveltuu loistavasti päätoimiseen opiskelurytmiin, jossa käynnistät päiväsi tehokkaasti kurssilla ja iltapäivisin lasket runsaasti valintakoetyyppisiä harjoitustehtäviä ja kertaat kurssilla opittuja asioita. Asiantuntevien opettajiemme johdolla hankit kurssin aikana vahvan teoriaosaamisen ja erityisesti raudanlujan laskurutiinin.

Kurssiin kuuluu myös kaksi välikoetta sekä harjoituspääsykokeet matematiikasta ja fysiikasta, jotka valmistavat sinut varsinaisessa valintakokeessa vastaan tuleviin koitoksiin. Kokeet ovat rakenteeltaan ja tehtäviltään valintakokeen tyyppisiä. Kokeet on ajoitettu siten, että sinulla on vielä kokeen jälkeen mahdollisuus kerrata kurssin keskeisimmät asiat, sekä opiskella lisää niitä asioita, jotka tuntuivat harjoituspääsykokeessa vaikeimmilta. Kurssin päättää tehokkaat kertaukset sekä matematiikasta, että fysiikasta.

Kurssi soveltuu Sinulle joka haluat vahvan teoriaosaamisen ja haluat hioa erityisesti laskurutiinisi ja vastustekniikkasi kuntoon valintakoetta varten. Kurssi alkaa hieman ylioppilaskirjoitusten jälkeen, joten myös abiturientit ehtivät mukaan kurssille! Erinomaisia tuloksia saavuttanut kurssimme on auttanut satoja hakijoita sisään valintakokeista. Liity sinäkin tähän joukkoon!

Kurssi sisältää:

- Opetusta yhteensä 53 ot
- Verkko-oppimisympäristö Moodlen opiskeluohjeineen
- Alkutasokokeet matematiikasta ja fysiikasta
- Painetut teoria- ja tehtävätiivistelmät itsenäisen harjoittelun tueksi
- Runsaasti tehtäviä malliratkaisuineen
- Opetusvideot pitkästä matematiikasta ja fysiikasta
- 2 välikoetta matematiikasta
- 2 välikoetta fysiikasta
- Täyspitkät harjoituspääsykokeet matematiikasta ja fysiikasta
- Intensiivisen kertauksen matematiikasta ja fysiikasta

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Diplomi-insinööriosastot
Diplomi-insinööri aamu Turku
Suosittu ja erittäin tehokkaaksi todettu Turun päiväkurssivaihtoehto kaikille DI-osastoille hakeville! Kurssi soveltuu loistavasti päätoimiseen opiskelurytmiin, jossa käynnistät päiväsi tehokkaasti kurssilla ja iltapäivisin lasket harjoitustehtäviä ja kertaat kurssilla opittuja asioita. Kurssi soveltuu Sinulle joka haluat vahvan teoriaosaamisen ja haluat hioa erityisesti laskurutiinisi ja vastustekniikkasi kuntoon valintakoetta varten.
Alkaa 16.4.2018, 53 ot, hinta 530.00 €
Oppitunnit53 ot
Ajankohta16.4.2018 – 22.5.2018 Aikataulu
PaikkaTurun Amk Lemminkäisenkatu 30
Uusinta210.00 € lisätietoa
Varausmaksu190.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Turun Diplomi-insinööri-kurssi tarjoaa suositun ja erittäin tehokkaaksi todetun päiväkurssivaihtoehdon kaikille DI-osastoille hakeville. Kurssi soveltuu loistavasti päätoimiseen opiskelurytmiin, jossa käynnistät päiväsi tehokkaasti kurssilla ja iltapäivisin lasket harjoitustehtäviä ja kertaat kurssilla opittuja asioita. Asiantuntevan opettajamme johdolla hankit kurssin aikana vahvan teoriaosaamisen ja erityisesti raudanlujan laskurutiinin.

Kurssiin kuuluu myös kaksi välikoetta sekä harjoituspääsykokeet matematiikasta ja fysiikasta jotka valmistavat sinut varsinaisessa valintakokeessa vastaan tuleviin koitoksiin. Kokeet on ajoitettu siten, että sinulla on vielä kokeen jälkeen mahdollisuus kerrata kurssin keskeisimmät asiat sekä opiskella lisää niitä asioita, jotka tuntuivat harjoituspääsykokeessa vaikeimmilta. Kurssin päättää tehokkaat kertaukset sekä matematiikasta että fysiikasta.

Kurssi soveltuu Sinulle, joka haluat vahvan teoriaosaamisen ja haluat hioa erityisesti laskurutiinisi ja vastustekniikkasi kuntoon valintakoetta varten. Kurssi alkaa hieman ylioppilaskirjoitusten jälkeen, joten myös abiturientit ehtivät mukaan kurssille!

Erinomaisia tuloksia saavuttanut kurssimme on auttanut satoja hakijoita sisään valintakokeista. Liity sinäkin tähän joukkoon!

Kurssi sisältää:

- Opetusta yhteensä 53 ot
- Verkko-oppimisympäristö Moodlen opiskeluohjeineen
- Alkutasokokeet matematiikasta ja fysiikastaPainetut teoria- ja tehtävätiivistelmät itsenäisen harjoittelun tueksi
- Runsaasti tehtäviä malliratkaisuineen
- Opetusvideot pitkästä matematiikasta ja fysiikasta
- 2 välikoetta matematiikasta
- 2 välikoetta fysiikasta / kemiasta
- Täyspitkät harjoituspääsykokeet matematiikasta ja fysiikasta
- Intensiivisen kertauksen matematiikasta ja fysiikasta

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Diplomi-insinööriosastot
Diplomi-insinööri ilta Helsinki
Diplomi-insinööri iltakurssi on tehokas ja intensiivinen valmennuspaketti täydentämään aktiivista itsenäistä harjoittelua. Kurssi soveltuu Sinulle, joka osaat jo teorian perusteet hyvin, mutta haluat hioa erityisesti laskurutiinisi ja vastaustekniikkasi kuntoon valintakoetta varten. Kurssi alkaa hieman ylioppilaskirjoitusten jälkeen, joten myös abiturientit ehtivät mukaan kurssille!
Alkaa 16.4.2018, 53 ot, hinta 530.00 €
Oppitunnit53 ot
Ajankohta16.4.2018 – 22.5.2018 Aikataulu
PaikkaEiran aikuislukio Laivurinkatu 3
Uusinta210.00 € lisätietoa
Varausmaksu190.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Diplomi-insinööri ilta Helsinki -valmennuskurssimme on erittäin tehokas ja intensiivinen valmennuspaketti ennen varsinaista valintakoetta.

Kurssi soveltuu erinomaisesti täydentämään itsenäistä harjoittelua tarjoten tehokasta apua ja tukea asiantuntevien opettajiemme johdolla.

Kurssiin kuuluu myös kaksi välikoetta sekä harjoituspääsykokeet matematiikasta ja fysiikasta, jotka valmistavat sinut varsinaisessa valintakokeessa vastaan tuleviin koitoksiin. Kokeet ovat rakenteeltaan ja tehtäviltään valintakokeen tyyppisiä. Kokeet on ajoitettu siten, että sinulla on vielä kokeen jälkeen mahdollisuus kerrata keskeisimmät asiat sekä opiskella lisää niitä asioita, jotka tuntuivat harjoituspääsykokeessa vaikeimmilta. Kurssin päättää tehokkaat kertaukset sekä matematiikasta että fysiikasta.

Kurssi soveltuu Sinulle, joka osaat jo valintakokeessa vaadittavaa teoriaa, mutta haluat hioa laskurutiinisi ja vastustekniikkasi huipputasolle valintakoetta varten. Kurssi alkaa hieman ylioppilaskirjoitusten jälkeen, joten myös abiturientit ehtivät mukaan kurssille! Erinomaisia tuloksia saavuttanut kurssimme on auttanut satoja hakijoita sisään valintakokeista. Liity sinäkin tähän joukkoon!

Kurssi sisältää:

- Opetusta yhteensä 53 ot
- Verkko-oppimisympäristö Moodlen opiskeluohjeineen
- Alkutasokokeet matematiikasta ja fysiikasta
- Painetut teoria- ja tehtävätiivistelmät itsenäisen harjoittelun tueksi
- Runsaasti tehtäviä malliratkaisuineen
- Opetusvideot pitkästä matematiikasta ja fysiikasta
- 2 välikoetta matematiikasta
- 2 välikoetta fysiikasta
- Täyspitkät harjoituspääsykokeet matematiikasta ja fysiikasta
- Intensiivisen kertauksen matematiikasta ja fysiikasta

Eximia varaa oikeuden aikataulumuutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.