Liity sinäkin tulevien biologien joukkoon Eximian kurssin avulla!

Suuret kokonaisuudet, päättelytehtävät ja tiedon soveltaminen. Selviät pääsykokeen stressaavimmistakin kysymyksistä, kun olet hakenut oppisi valmennuskurssiltamme!

Biologia
Biologia pitkä, Helsinki - Tämä kurssi on suosittu. Alle 10 paikkaa jäljellä!
Alkaa 10.1.2017, 73 ot, hinta 640.00 €
Oppitunnit73 ot
Ajankohta10.1.2017 – 15.5.2017 Aikataulu
PaikkaPikseli-talo Jämsänkatu 2
Uusinta255.00 € lisätietoa
Varausmaksu310.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Kurssi tarjoaa lukukauden kestävän ohjatun valmentautumisen biologian valintakokeeseen. Biologia pitkä kurssi koostuu kahdesta kurssista, joista Biologia abi kevät alkaa jo tammikuussa valmistaen ylioppilaskirjoituksiin - kurssi koostuukin ylioppilaskokeen tasoisista ja tyyppisistä tehtävistä sekä teoriasta.

Kurssi jatkuu keväällä Biologia aamu –kurssilla, joka koostuu biologian teoriaopetuksesta ja valintakoetyyppisten tehtävien harjoittelusta. Tunneilla harjoitellaan vastausrutiinia valintakoetyyppisten tehtävien avulla ja käydään läpi erityisesti valintakokeen kannalta olennaiset aihealueet.

Kurssi soveltuu erinomaisesti niille, jotka kaipaavat pitkäjänteistä apua valmentautumiseen ja tarvitsevat apua tai kertausta myös ylioppilaskirjoituksiin. Pitkän kurssin aikana asiat ehtivät selkiytyä ja intensiivisten opetusviikkojen väliin jää aikaa itsenäiseen opiskeluun. Kurssin päättää harjoituspääsykoe ja kertauspäivät.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Biologia
Biologia etäkurssi
Alkaa 17.3.2017, hinta 250.00 €
Ajankohta17.3.2017 – 15.5.2017
PaikkaVerkossa

Etäkurssi on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat harjoittaa osaamistasi ja vastaustekniikkaasi opettajamme ohjauksessa ja saada palautetta edistymisestäsi. Etäkurssilla palautat jaksotettuna kymmenen valintakoetyyppistä tehtävää, jotka opettaja korjaa, pisteyttää ja kommentoi. Tehtävät ja palautusaikataulu on suunniteltu niin, että ne palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla valintakokeeseen valmistautumista. Käytössäsi on koko kurssin ajan sähköinen oppimisympäristö.

Etäkurssi on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat täydentää itsenäistä opiskeluasi opettajan etäohjauksessa ja saada palautetta edistymisestäsi. Etäkurssilla omaksut valintakoevaatimuksiin kuuluvat keskeiset asiat sekä hiot valintakokeessa vaadittavaa vastaustekniikkaa.

Etäkurssilla saat käyttöösi Eximian valmentautumisohjeet ja itseopiskelumateriaalin, jossa on kattava teoriatiivistelmä lukion biologian kursseista ja runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä, joiden avulla valmistaudut tulevaan valintakokeeseen. Itseopiskelumateriaali postitetaan kurssilaisille tammikuussa 2017, jolloin myös sähköinen oppimisympäristö aukeaa.

Kurssiin kuuluu lisäksi biologian harjoituspääsykoe ja kertaus.

Etäkurssi soveltuu seuraaville aloille:
Biologia
Lääketiede
Ravitsemustiede

Biologia
Biologia aamu, Helsinki - Tämä kurssi on suosittu. Alle 10 paikkaa jäljellä!
Alkaa 30.3.2017, 49 ot, hinta 490.00 €
Oppitunnit49 ot
Ajankohta30.3.2017 – 15.5.2017 Aikataulu
PaikkaPikseli-talo Jämsänkatu 2
Uusinta195.00 € lisätietoa
Varausmaksu140.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Helsingin päiväkurssimme takaa sinulle kokonaisvaltaisen valmentautumisen. Kurssi alkaa sopivasti heti ylioppilaskirjoitusten jälkeen antaen riittävän valmistautumisajan pääsykokeeseen. Kurssilla käyt opettajamme johdolla kattavasti koko valintakoealueen läpi ja kehität osaamisesi valintakokeessa vaadittavalle tasolle. Palautettavien esseetehtävien avulla pääset jatkuvasti seuraamaan kehittymistäsi ja saat henkilökohtaista palautetta. Vastaustekniikan opetuskerralla paneudutaan erityisesti hyvän pääsykoevastauksen ominaispiirteisiin huomioiden myös pääsykokeen rajallinen vastaustila.

HUOM! Tarkistathan kurssiaikataulun vielä lähempänä kurssin alkua. Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi. Hyvää vuotta 2017!