Liity sinäkin tulevien biologien joukkoon Eximian kurssin avulla!

Suuret kokonaisuudet, päättelytehtävät ja tiedon soveltaminen. Selviät pääsykokeen stressaavimmistakin kysymyksistä, kun olet hakenut oppisi valmennuskurssiltamme!

Biologia
Biologia pitkä, Helsinki
Alkaa 9.1.2018, 73 ot, hinta 640.00 €
Oppitunnit73 ot
Ajankohta9.1.2018 – 14.5.2018
PaikkaHelsinki. (Kurssipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja tarkentuu lähempänä kurssin alkua.)
Uusinta255.00 € lisätietoa
Varausmaksu310.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Biologian pitkä kurssi tarjoaa lukukauden kestävän ohjatun valmentautumisen biologian valintakokeeseen. Pitkä kurssimme alkaa verkossa toteutettavalla abikurssilla tammikuussa: perusteita kertaamalla valmentaudutaan samalla ylioppilaskirjoituksiin. Abikurssi koostuukin ylioppilaskokeen tasoisista ja tyyppisistä tehtävistä sekä teoriasta.

Kurssi jatkuu keväällä Biologia aamu -kurssilla, joka koostuu biologian teoriaopetuksesta ja valintakoetyyppisten tehtävien harjoittelusta. Tunneilla harjoitellaan vastausrutiinia valintakoetyyppisten tehtävien avulla ja käydään läpi erityisesti valintakokeen kannalta olennaiset aihealueet.

Kurssi soveltuu erinomaisesti niille, jotka kaipaavat pitkäjänteistä apua valmentautumiseen ja tarvitsevat apua tai kertausta myös ylioppilaskirjoituksiin. Pitkän kurssin aikana asiat ehtivät selkiytyä ja intensiivisten opetusviikkojen väliin jää aikaa itsenäiseen opiskeluun. Kurssin päättää harjoituspääsykoe ja kertauspäivät.

Kurssin ohjelma ja aikataulu tarkentuu kevään 2018 valintakoevaatimusten julkaisun jälkeen. Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Biologia
Biologia etäkurssi
Alkaa 16.3.2018, hinta 250.00 €
Ajankohta16.3.2018 – 14.5.2018
Paikka

Etäkurssi on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat harjoittaa osaamistasi ja vastaustekniikkaasi opettajamme ohjauksessa ja saada palautetta edistymisestäsi. Etäkurssilla palautat jaksotettuna kymmenen valintakoetyyppistä tehtävää, jotka opettaja korjaa, pisteyttää ja kommentoi. Tehtävät ja palautusaikataulu on suunniteltu niin, että ne palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla valintakokeeseen valmistautumista. Käytössäsi on koko kurssin ajan sähköinen oppimisympäristö.

Etäkurssi on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat täydentää itsenäistä opiskeluasi opettajan etäohjauksessa ja saada palautetta edistymisestäsi. Etäkurssilla omaksut valintakoevaatimuksiin kuuluvat keskeiset asiat sekä hiot valintakokeessa vaadittavaa vastaustekniikkaa.

Etäkurssilla saat käyttöösi Eximian valmentautumisohjeet ja itseopiskelumateriaalin, jossa on kattava teoriatiivistelmä lukion biologian kursseista ja runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä, joiden avulla valmistaudut tulevaan valintakokeeseen. Itseopiskelumateriaali postitetaan kurssilaisille tammikuussa 2018, jolloin myös sähköinen oppimisympäristö aukeaa.

Kurssiin kuuluu lisäksi biologian harjoituspääsykoe ja kokeen mallivastaukset.

Etäkurssi soveltuu seuraaville aloille:
Biologia
Lääketiede
Ravitsemustiede

Biologia
Biologia aamu, Helsinki
Alkaa 29.3.2018, 49 ot, hinta 490.00 €
Oppitunnit49 ot
Ajankohta29.3.2018 – 14.5.2018
PaikkaHelsinki. (Kurssipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja tarkentuu lähempänä kurssin alkua.)
Uusinta195.00 € lisätietoa
Varausmaksu140.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Helsingin päiväkurssimme takaa sinulle kokonaisvaltaisen valmentautumisen. Kurssi alkaa sopivasti heti ylioppilaskirjoitusten jälkeen antaen riittävän valmistautumisajan pääsykokeeseen. Kurssilla käyt opettajamme johdolla kattavasti koko valintakoealueen läpi ja kehität osaamisesi valintakokeessa vaadittavalle tasolle. Palautettavien esseetehtävien avulla pääset jatkuvasti seuraamaan kehittymistäsi ja saat henkilökohtaista palautetta. Vastaustekniikan opetuskerralla paneudutaan erityisesti hyvän pääsykoevastauksen ominaispiirteisiin huomioiden myös pääsykokeen rajallinen vastaustila.

Kurssin aikataulu ja ohjelma päivittyvät kevään 2018 valintakoevaatimusten julkaisun jälkeen. Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–16.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi. Hyvää kesää!