Unelmien ura kutsuu - Nappaa opiskelupaikka korkeatasoisessa kansainvälisessä yliopistossa!

5 syytä lähteä ulkomaille opiskelemaan

1. Sisäänpääsy. Korkeakouluihin pääsy on rutkasti helpompaa, usein voit hakea suoraan päättötodistuksellasi

2. Kielitaito. Opit puhumaan sujuvasti ainakin yhtä uutta kieltä, todennäköisesti useampaa.

3. Valikoima. Tutkintoja ja erikoisaloja on enemmän.

4. Matkustelu. Pääset näkemään ja kokemaan uusia mielenkiintoisia paikkoja.

5. Valmius työelämään. Saat lisää itsevarmuutta ja teet kontakteja ympäri maailmaa. Tämä jos mikä on työmarkkinoilla kova sana!

Helpommalla sisään esimerkiksi lääkikseen tai kauppikseen.

Unelma-ammatti lääkärinä tai markkinointipäällikkönä ei tarvitse jäädä haaveilun tasolle. Tai oletko aina halunnut esimerkiksi arkkitehdiksi tai mobiilipelien tekijäksi? Me HeiHei! Study & Travelilla osaamme sanoa jo todistuksestasi, mihin kouluihin voit päästä, joten vältät pitkät ja työläät pääsykoerumbat. Yhteistyökoulumme ovat pääosin Euroopassa ja Aasiassa, joten hinnatkaan eivät päätä huimaa. Osassa kouluista riittää koulumaksuihin ja elämiseen jopa pelkkä KELA:n tuki! Joka tapauksessa koulutus on aina sijoitus tulevaisuutesi, joten valinta kannattaa tehdä huolella. Opinnot ovat meillä pääosin englanniksi, ja uraneuvojamme auttavat mielellään urasi ja koulun valinnan kanssa.

Eximia ja HeiHei! Study & Travel auttaa sinua – ilmaiseksi.

Eximian yhteistyökumppanina me, HeiHei! Study & Travelissa, autamme sinua toteuttamaanunelmasi. Autamme sinut paperisodan läpi – ILMAISEKSI, ja teemme lähtemisestäsi helppoa. Viemme sinut kädestä pitäen hakuruljanssin läpi suoraan korkeakouluun opiskelemaan. Olemme valinneet yhteistyökorkeakoulumme huolellisesti, mikä takaa arvostetun tutkinnon ja sujuvan siirtymän kansainväliselle uralle tai työelämään Suomessa.

Olemme tukenasi hakupaperien täyttämisestä lentokoneen nousuun saakka. Vinkkaamme mistä voit etsiä asunnon, saat halvat lennot ja neuvomme stipendien, tukien ja viisumien kanssa.

Olen kiinnostunut opiskelusta ulkomailla

Opiskelupaikkoja ulkomailla

University of Derby

Derby, Englanti
Derbyn yliopisto on yltänyt maailman 50:n parhaan yliopiston joukkoon (Guardian University Guide 2015), sekä jopa 5 parhaaksi Brittiläiseksi yliopistoksi joiltain tutkinnoiltaan. Derbyn yliopisto takaakin opiskelijalleen arvostetun tutkinnon ja korkean opetustason, runsaasti mielekkäitä vaihtoehtoja sekä juuri uusitut 150 miljoonan punnan tilat upealla kansallispuistoalueella Iso-Britanniassa.

Greenwich University

Lontoo
University of Greenwich on laadukas tutkimusyliopisto Lontoossa, josta löytyy tutkintoja jopa 54 eri alalta. Greenwich on rankattu Lontoon parhaaksi opiskelijatyytyväisyyden perusteella.

Faculty of Medicine - Charles University

Praha
Charlesin Yliopisto on yksi Euroopan vanhimmista, ja sijoittuu maailman parhaaseen 1,5 prosenttiin (%) yliopistoista. Tästä kauniissa Prahassa sijaitsevasta lääketieteellisestä saat siis oikeasti tasokkaan lääkärin tutkinnon sekä pätevyyden toimia lääkärinä missä tahansa Euroopan maassa (myös Suomessa). Kaikki opetus on englanniksi, ja opintokulut katat helposti KELA:n tuella.

Eu European Business School

Barcelona, Geneve, Montreux, München
EU Business Schoolissa voit liiketoiminnan lisäksi opiskella myös urheilua, matkailua, mediaa, kansainvälisiä suhteita, viestintää ja PR:ää. Opiskele itsellesi unelmiesi tutkinto englannin kielellä Barcelonassa, Münchenissä, Genevessä tai Montreuxissa. Opintojen aikana voit vapaasti vaihtaa kampusta eri kaupunkien välillä tai lähteä vaihtoon. Suomalaisilla opiskelijoilla on mahdollisuus saada itselleen apuraha, mikä kattaa 50% lukukauden tutkintomaksusta!

Swiss Hotel Management Schools (SHMS)

Sveitsi
Swiss Hotel Management School (SHMS) on yksi Sveitsin johtavia restonomialan korkeakouluja, ja kuuluu osana SEG -kouluverkostoa. Se tarjoaa sekä kandidaatin- että maisteriopintoja englannin kielellä.

Universidad Europea de Madrid

Espanja
Universidad Europea de Madrid kuuluu osana Laureate International Universities yliopistoverkostooon, jonka idea on tarjota opiskelijalle vuorovaikutukseen panostavaa opetusta, kansainvälinen ympäristö sekä työllistymiseen panostavat yhteydet yritysmaailmaan, akateemista laatua kuitenkaan unohtamatta. UEM:n kampukset sijaitsevat Madridissa, Valenciassa ja Kanarian saarilla.

Asia Pacific University of Technology and Innovation

Kuala Lumpur
Malesian teknologia- ja innovaatioyliopistossa voit opiskella teknologian aloja (muun muassa tietojenkäsittelytieteitä, koodausta, pelialaa, insinööritieteitä), bisnesaloja (johtamista, taloutta, markkinointia, e-Bisnestä ym), designaloja (animointia, brändien kehitystä, tuotesuunnittelua) sekä uusimpana myös journalismia ja kansainvälisiä suhteita!

Fontys University of Applied Sciences

Hollanti
40 000 opiskelijan Fontys University of Applied Scienses on Hollannin suurin ammattikorkeakoulu. Se tarjoaa johtamisen, liiketalouden ja tekniikan opintoja englanniksi, saksaksi ja hollanniksi. Fontyksen International kampus Venlossa on jopa 70% opiskelijoista ulkomaalaisia, joten meno on taatun kansainvälistä.

International Business School

Budapest
1200 opiskelijan liiketalousopintoihin keskittyvällä yliopistolla on kaksi kampusta. toinen sijaitsee kauniissa Budabestissa, toinen kulttuurikeskus Wienin sykkeessä. Opiskelijoita on 80 eri maasta tehden yliopistosta aidosti kansainvälisen. Kaikki opiskelu tapahtuu englanniksi, ja IBS:stä valmistuva opiskelija saa EU –akkreditoidun tutkinnon Buckinghamin yliopistosta.

Hotel Institute Montreux

Sveitsi
Hotel Institute Montreux (HIM) on yksi Sveitsin johtavia restonomi- ja hotellialan korkeakouluja, ja se kuuluu alan huippuun SEG -kouluverkostoon. Kaikki SEG -korkeakoulut kuuluvat maailman 10 parhaan kansainvälisen restonomikorkeakoulun joukkoon, ja heidät tunnetaan työnantajien keskuudessa erittäin hyvin.

IHTTI School of Hotel Management

Neuchâtel, Sveitsi
Swiss Education Group (SEG) –kouluperheeseen kuuluva IHTTI opettaa hotellinjohtamista yhdistettynä designiin, teknologiaan ja luxusbrändeihin. Korkeakoulu toimii yhteistyössä LesConciergen sekä sisustusarkkitehtuuritoimiston, HBA/ Hirsch Bedner Associaten, kanssa.

Cesar Ritz

Sveitsi
Maailman 9. parhaaksi valitussa (Laureate ranking) alan yliopistossa voit opiskella hotellinjohtamista ja turismia. Tästä alan business-puoleen keskittyvästä huippuluokan koulusta valmistut esimerkiksi yrittäjäksi, konsultoijaksi, hotellin johtoon, markkinointiin, HR:ään, johtajaksi, myyntiin, tapahtuman järjestäjäksi, kiinteistövälittäjäksi, cateringiin, huvipuistoon, ravintolan pitäjäksi tai johonkin muuhun monesta hospitality management alan ammatista.

Webster University - Amerikkalainen yliopisto Thaimaassa

Bangkok, Thaimaa
Amerikkalainen Webster University tarjoaa opintomahdollisuuksia nyt myös Aasiassa. Forbes Magazine ja U.S. News and World Report ovat rankanneet tämän Kauko-Idän auringon alla sijaitsevan korkeakoulun ”Best Colleges 2014” –kategoriaan ja ”America´s Top Colleges 2014” –menestyjäksi.