Fontys University of Applied Sciences

Fontys University of Applied Sciences

Venlo ja Eindhoven, Alankomaat

40 000 opiskelijan Fontys University of Applied Scienses on Hollannin suurin ammattikorkeakoulu. Se tarjoaa johtamisen, liiketalouden ja tekniikan opintoja englanniksi, saksaksi ja hollanniksi. Fontyksen International kampus Venlossa on jopa 70% opiskelijoista ulkomaalaisia, joten meno on taatun kansainvälistä. Fontys University of Applied Sciences jakautuu kolmelle kampukselle Venloon, Eindhoveniin ja Tilburgiin.

Opiskelu Fontys University of Applied Sciencessa 

Fontys Venlon opettajat eivät ole ihan perinteisiä opettajia – he ovat liiketalouden ammattilaisia, jotka ovat työskennelleet usein isoissa yrityksissä ennen Venloon siirtymistä. He osaavatkin näin ollen tarjota sinulle käytännönläheisimmän ja ajanmukohtaisimman tiedon ja hyvät valmiudet siirtyä työelämään.

Fontyksellä on kontakteja 500 yritykseen ympäri maailmaa, ja opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä palkallinen työharjoittelu jossain näistä yrityksistä. Työharjoittelut kuuluvat kiinteänä osana tutkintoihin. Tämän lisäksi Venlo tunnetaan opiskelijoiden omista yrityksistä. Liiketalouden opiskelijat perustavat ja pyörittävät omaa yritystä vuoden ajan Fontyksen opettajien tuella.

Sekä opiskelijat että tulevaisuuden työnantajat arvostavat kovasti tätä kokemusta, joka luo ensikäden kosketuksen liiketalouden maailmaan. Liiketalouden lisäksi Fontyksessa opetetaan logistiikan, tietojenkäsittelytieteen sekä tekniikan alan tulevaisuuden ammattilaisia.

Haluatko käydä tutustumassa Fontyksen opintotarjontaan ja tiloihin? Fontys University of Applied Sciencesissa järjestetään säännöllisesti myös avoimien ovien päiviä.

Tutustumispäivä on hieno tilaisuus syventää tietämystä eri kandi- ja maisteritutkinnoista, kuulla opintoihin sisältyvistä työharjoittelumahdollisuuksista, saada lisäinfoa opiskelujen aikaisista vaihtomahdollisuuksista ympäri maailman, tutustua kansainvälisiin opiskelijoihin ja opettajiin sekä kurkistaa upeisiin tiloihin ja opiskelija-asuntoihin. Venlon avoimien ovien päivistä lisää täällä.

Kandidaatin tutkinnot

Liiketalous, johtaminen ja markkinointi

 

International Business and Management Studies (Eindhoven, Venlo)
International Business Economics (Venlo)
International Marketing (Venlo)
International Fresh Business Management (Venlo)

Tekniikka

Electrical & Electronic Engineering (Eindhoven)

Industrial engineering (Eindhoven)

International Fresh Business Management (Eindhoven)

Logistics Management Engineering (Venlo)

Mechanical Engineering  (Eindhoven)

Mechatronics Engineering (Eindhoven)

Tietojenkäsittelytiede ja informaatioteknologia

ICT & Software Engineering (Eindhoven)
ICT & Business (Eindhoven)
ICT & Technology (Eindhoven)

 

Maisterin tutkinnot

Master of Science in Business & Management 
Master of Business Administration (MBA) (part time programme)
Master of Science in International Logistics/International Supply Chain Management  

Ulkomaille opiskelemaan


Venlo

Venlo on 100 000 asukkaan kaupunki eteläisessä Hollannissa aivan Saksan rajalla. Se on alueen napa, ja toimii myös logistisena porttina naapurikaupunkeihin ja kyliin. Venlossa järjestetään maailman suurin kukka- ja kasviexpo sekä erinäisiä festivaaleja.

Festivaaleihin lukeutuu muun muassa tanssi- ja performannsipainotteinen Zomerparkfeest, rock- ja bluesfestivaali ZOKS sekä elektronisen musiikin festivaali Stereo Sunday. Myös Venlossa hollantilaiset tykkäävät liikkua pyörillä, ja Fontys tarjoaakin opiskelijoilleen omat pyörät vapaaseen käyttöön.

Eindhoven

Eindhoven on yksi Alankomaiden vanhimmista kaupungeista, vaikka se nykyään tunnetaankin huipputeknisestä teollisuudestaan ja modernista muotoilustaan. Jos lapsesi ovat hulluina ajoneuvoihin, heidät kannattaa viedä katsomaan DAF-museon kuorma-autoja.

Ilmoittaudu hakijaksi

Hae opiskelemaan ulkomailla

Perushaku
Takuuhaku