Teologia
Teologia itseopiskelumateriaali
Itseopiskelumateriaali avaa ytimekkäiden tiivistelmien kautta valintakoeaineiston keskeisimmät kohdat ja materiaalin tehtävien avulla kertaat ja viet osaamisesi valintakokeen vaatimalle tasolle!
Hinta 120.00 €

Helsingin yliopiston teologian valintakokeeseen valmentava materiaali sisältää tiiviit johdannot valintakoevaatimusten mukaisesta materiaalista (valintakoekirjallisuus julkaistaan keväällä 2019). Johdannossa käydään läpi artikkelin/luvun pääideat ja -käsitteet. Lisäksi materiaali sisältää valintakoetyyppisiä harjoituksia mallivastauksineen.

Materiaali toimii sekä oppimisen että kertaamisen tehokkaana apuvälineenä: tiiviiden johdantojen avulla kertaat pääkäsitteet ja -ideat. Harjoitustehtävien avulla testaat omaa osaamistasi ja opit tuottamaan oikeanlaiset vastaukset eri tehtävätyyppeihin.


Tarjoamme itseopiskelumateriaalin tilaajalle koepaketin puoleen hintaan!


MATERIAALIN TOIMITUS:

Itseopiskelumateriaali valmistuu huhtikuussa ja se postitetaan asiakkaille huhti-toukokuun vaihteessa 2019.


Kaikki itseopiskelumateriaalimme ovat aina uusimpien valintakoevaatimusten mukaisia ja alan asiantuntijoiden laatimia.


Eximia pidättää oikeuden muutoksiin.

Teologia
Teologia verkkokurssi
Verkkokurssi on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat täydentää itsenäistä opiskeluasi opettajan etäohjauksessa ja saada palautetta edistymisestäsi. Verkkokurssilla omaksut valintakoevaatimuksiin kuuluvat keskeiset asiat sekä hiot valintakokeessa vaadittavaa vastaustekniikkaa palautettavien esseiden, välikokeiden ja harjoituspääsykokeen avulla.
Hinta 290.00 €
Ajankohta15.4.2019 – 15.5.2019 Aikataulu
PaikkaVerkossa

Teologian verkkokurssilla valmistaudut teologian valintakokeeseen missä tahansa ja juuri silloin kun sinulle sopii. Kurssi auttaa sinua ottamaan haltuusi keväällä julkaistavan valintakoemateriaalin ja vastaamaan kokeen aineistotehtäviin. Opettajan apu on saatavillasi koko kurssin ajan. Kurssi toteutetaan sähköisessä oppimisympäristössä.

Verkkourssi on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat täydentää itsenäistä opiskeluasi opettajan etäohjauksessa ja saada palautetta edistymisestäsi. Verkkokurssilla omaksut valintakoevaatimuksiin kuuluvat keskeiset asiat sekä hiot valintakokeessa vaadittavaa vastaustekniikkaa.

Verkkokurssiin kuuluu
- Painettuna kotiin postitettava itseopiskelumateriaali, jossa terotiatiivistelmät ja tehtäviä
- Kolme palautettavaa ja opettajan arvioimaa esseetä valintakoekirjallisuudesta
- Kaksi palautettavaa ja opettajan arvioimaa aineistoesseetä
- Neljä sähköistä tenttiä, jotka auttavat rytmittämään valintakoekirjallisuuteen perehtymistä
- Harjoituspääsykoe mallivastauksineen

Tiedot päivittyvät yliopistojen julkaistua valintakoevaatimuksensa vuodelle 2019. Eximia pidättää oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.