Teologia
Teologia itseopiskelumateriaali
Itseopiskelumateriaali avaa ytimekkäiden tiivistelmien kautta valintakoeaineiston keskeisimmät kohdat ja materiaalin tehtävien avulla kertaat ja viet osaamisesi valintakokeen vaatimalle tasolle!
Hinta 130.00 €

Helsingin yliopiston teologian valintakokeeseen valmentava materiaali sisältää tiiviit johdannot valintakoevaatimusten mukaisesta materiaalista (valintakoekirjallisuus julkaistaan keväällä 2018). Johdannossa käydään läpi artikkelin/luvun pääideat ja -käsitteet. Lisäksi materiaali sisältää runsaasti valintakoetyyppisiä harjoituksia mallivastauksineen.

Materiaali toimii sekä oppimisen, että kertaamisen tehokkaana apuvälineenä: tiiviiden johdantojen avulla kertaat pääkäsitteet ja -ideat. Harjoitustehtävien avulla testaat omaa osaamistasi ja opit tuottamaan oikeanlaiset vastaukset eri tehtävätyyppeihin.

Materiaaliin kuuluu myös valintakokeen aineisto-osioon valmentava osuus, jonka avulla harjoittelet aineistokokeessa vaadittavia taitoja. Aineistojen valinnassa ja erilaisissa tehtävänantojen tarkoituksena on kehittää lukijan kykyä tiedon omaksumiseen, erilaisten tekstityyppien lukemiseen ja sisäistämiseen sekä tiedon soveltamiseen ja tuottamiseen valintakokeessa vaadittavalla tasolla.


Tarjoamme itseopiskelumateriaalin tilaajalle koepaketin puoleen hintaan!


MATERIAALIN TOIMITUS:

Itseopiskelumateriaali valmistuu huhtikuussa ja se postitetaan asiakkaille heti valmistumisen jälkeen. Tämän lisäksi saat tuotteen tilattuasi tunnuksen verkko-oppimisympäristöön, jonne julkaisemme joka viikko lisätehtäviä. Tarkempi tehtävien julkaisuaikataulu ilmoitetaan valintakoevaatimusten julkaisun jälkeen.


Kaikki itseopiskelumateriaalimme ovat aina uusimpien valintakoevaatimusten mukaisia ja alan asiantuntijoiden laatimia.


Teologia
Teologian etäkurssi
Etäkurssi on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat täydentää itsenäistä opiskeluasi opettajan etäohjauksessa ja saada palautetta edistymisestäsi. Etäkurssilla omaksut valintakoevaatimuksiin kuuluvat keskeiset asiat sekä hiot valintakokeessa vaadittavaa vastaustekniikkaa palautettavien esseiden, välikokeiden ja harjoituspääsykokeen avulla.
Hinta 250.00 €
Ajankohta3.4.2018 – 28.5.2018

Teologian etäkurssilla valmistaudut teologian valintakokeeseen missä tahansa ja juuri silloin kun sinulle sopii. Kurssi auttaa sinua ottamaan haltuusi keväällä julkaistavan valintakoemateriaalin ja vastaamaan kokeen aineistotehtäviin. Opettajan apu on saatavillasi koko kurssin ajan. Kurssi toteutetaan pääasiassa sähköisessä oppimisympäristössä.

Etäkurssi on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat täydentää itsenäistä opiskeluasi opettajan etäohjauksessa ja saada palautetta edistymisestäsi. Etäkurssilla omaksut valintakoevaatimuksiin kuuluvat keskeiset asiat sekä hiot valintakokeessa vaadittavaa vastaustekniikkaa.

Etäkurssiin kuuluu
- Sähköinen oppimisympäristö, jossa käytettävissäsi ovat teoriatiivistelmä valintakoekirjallisuudesta ja valmentautumisohjeet
- Kolme palautettavaa ja opettajan arvioimaa esseetä valintakoekirjallisuudesta
- Kaksi palautettavaa ja opettajan arvioimaa aineistoesseetä
- Kuusi sähköistä tenttiä, jotka auttavat rytmittämään valintakoekirjallisuuteen perehtymistä
- Harjoituspääsykoe mallivastauksineen

Tiedot päivittyvät yliopistojen julkaistua valintakoevaatimuksensa vuodelle 2018. Eximia pidättää oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.