Helsingin yliopiston teologian valintakokeeseen valmentava materiaali sisältää tiiviit johdannot valintakoevaatimusten mukaisesta materiaalista (valintakoekirjallisuus julkaistaan keväällä 2017). Johdannossa käydään läpi artikkelin/luvun pääideat ja -käsitteet. Lisäksi materiaali sisältää runsaasti valintakoetyyppisiä harjoituksia mallivastauksineen.

Materiaali toimii sekä oppimisen, että kertaamisen tehokkaana apuvälineenä: tiiviiden johdantojen avulla kertaat pääkäsitteet ja -ideat. Harjoitustehtävien avulla testaat omaa osaamistasi ja opit tuottamaan oikeanlaiset vastaukset eri tehtävätyyppeihin.

Materiaaliin kuuluu myös valintakokeen aineisto-osioon valmentava osuus, jonka avulla harjoittelet aineistokokeessa vaadittavia taitoja. Aineistojen valinnassa ja erilaisissa tehtävänantojen tarkoituksena on kehittää lukijan kykyä tiedon omaksumiseen, erilaisten tekstityyppien lukemiseen ja sisäistämiseen sekä tiedon soveltamiseen ja tuottamiseen valintakokeessa vaadittavalla tasolla.


Tarjoamme itseopiskelumateriaalin tilaajalle koepaketin puoleen hintaan!


MATERIAALIN TOIMITUS:

Itseopiskelumateriaali valmistuu maaliskuussa ja se postitetaan asiakkaille huhtikuun alussa 2017. Tämän lisäksi saat tuotteen tilattuasi tunnuksen verkko-oppimisympäristöön, jonne julkaisemme joka viikko lisätehtäviä. Tarkempi tehtävien julkaisuaikataulu ilmoitetaan valintakoevaatimusten julkaisun jälkeen.


Kaikki itseopiskelumateriaalimme ovat aina uusimpien valintakoevaatimusten mukaisia ja alan asiantuntijoiden laatimia.


Mikael, Eximia

Hei, kesäaikaan palvelemme arkisin klo 09.00–16.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi. Hyvää kesää!