Toivottu vastaustekniikkaosio sisältyy nyt itseopiskelumateriaaleihin!

Oikeustiede
Oikeustiede itseopiskelumateriaali -yhteisvalinta (Helsingin, Itä-Suomen, Lapin ja Turun yliopistot)
Oikeustieteen tiedekunnat siirtyvät yhteisvalintaan vuonna 2018. Valintakoeyhteistyössä ovat mukana: Helsingin, Itä-Suomen, Lapin ja Turun yliopistot. Oikeustieteen itseopiskelumateriaali sisältää yhteisvalinnan valintakoevaatimusten mukaisista valintakoekirjoista teoriatiivistelmän sekä valintakoetyyppisiä harjoitustehtäviä vastauksineen. Materiaalin avulla kertaat kirjojen olennaisimmat asiat, harjoittelet erilaisiin tehtävätyyppeihin vastaamista ja testaat samalla omaa osaamistasi.
Hinta 220.00 €

Oikeustieteen tiedekunnat siirtyvät yhteisvalintaan vuonna 2018. Valintakoeyhteistyössä ovat mukana: Helsingin, Itä-Suomen, Lapin ja Turun yliopistot.

Oikeustieteen itseopiskelumateriaali sisältää yhteisvalinnan valintakoevaatimusten mukaisesta valintakoekirjasta teoriatiivistelmän sekä valintakoetyyppisiä harjoitustehtäviä vastauksineen.

Materiaali toimii mainiosti kotona tapahtuvan harjoittelun tukena. Materiaalin avulla kertaat kirjojen olennaisimmat asiat, harjoittelet erilaisiin tehtävätyyppeihin vastaamista ja testaat samalla omaa osaamistasi. Suosittu vastaustekniikkamateriaali sisältyy nyt Eximian oikeustieteen itseopiskelumateriaaliin. Itseopiskelumateriaalit laaditaan aina uusimpien valintakoevaatimusten mukaisesti ja laatijoina toimivat oikeustieteen ammattilaiset, jotka toimivat tai ovat toimineet myös Eximian valmennuskurssiopettajina.

MATERIAALIN TOIMITUS:

Itseopiskelumateriaalimme laaditaan kevään 2018 valintakoevaatimusten julkaisun jälkeen. Materiaali lisätään aluksi PDF-versioina Moodleen, ja kun se on valmistunut kokonaan, se postitetaan tilaajille painettuna versiona (huhti-toukokuun vaihteessa).

Katso seuraavasta linkistä myös harjoituskokeemme, ostaessasi itseopiskelumateriaalin, saat harjoituskoepaketin puoleen hintaan! http://www.eximia.fi/harjoituskoe/oikeustiede/

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.