Kulttuurien ja taiteiden tutkimus
Kulttuurien tutkimuksen itseopiskelumateriaali
Kulttuurien tutkimuksen itseopiskelumateriaalin valintakoekirjallisuuden tiivistelmillä ja harjoitustehtävillä valmistaudut perusteellisesti valintakokeeseen!
Hinta 160.00 €
PaikkaKoko Suomi

Helsingin yliopiston Kulttuurien tutkimuksen kandiohjelmaan itseopiskelumateriaali antaa hyvän lähtökohdan valintakokeeseen valmistautumiseen ja siinä menestymiseen.

Itseopiskelumateriaali sisältää valmentautumisohjeet, kattavat tiivistelmät valintakoekirjallisuudesta ja runsaasti tehtäviä, joiden avulla testaat omaa osaamistasi ja painat mieleen tärkeimmät asiat. Tehtävät ovat osittain valintakoetyyppisiä ja materiaali sisältää tehtäviin malliratkaisut.

Kevään 2018 valintakoetta varten aineisto julkaistaan 13.4. materiaali valmistuu kahden viikon kuluessa tästä..

Muista myös tutustua kulttuurien tutkimuksen harjoituspääsykoepaketteihin ja valmennuskurssiin!

Eximia pidättää oikeuden muutoksiin.

Kulttuurien ja taiteiden tutkimus
Taiteiden tutkimuksen itseopiskelumateriaali
Taiteiden tutkimuksen itseopiskelumateriaalin tiivistelmät ja harjoitustehtävät auttavat valintakoekirjallisuuteen perehtymisessä. Materiaaliin kuuluu myös valintakokeeseen valmistavia monivalintatehtäviä.
Hinta 160.00 €

Helsingin yliopiston Taiteiden tutkimukseen koulutusohjelmaan pyrkivälle itseopiskelumateriaali antaa hyvän lähtökohdan valintakokeeseen valmistautumiseen ja siinä menestymiseen.

Itseopiskelumateriaali sisältää valmentautumisohjeet, kattavat tiivistelmät valintakoekirjallisuudesta ja runsaasti tehtäviä, joiden avulla testaat omaa osaamistasi ja painat mieleen tärkeimmät asiat. Tehtävät ovat osittain valintakoetyyppisiä ja materiaali sisältää tehtäviin malliratkaisut. Materiaalissa on runsaasti valintakokeeseen valmentavia monivalintatehtäviä.

Itseopiskelumateriaali sisältää
- Valmentautumisohjeen
- Teoriatiivistelmät valintakoekirjallisuudesta
- Runsaasti harjoitustehtäviä
- Valintakokeeseen valmentavia monivalintatehtäviä


Kevään 2018 valintakoetta varten aineisto julkaistaan 13.4. materiaali valmistuu kahden viikon kuluessa tästä.

Muista myös tutustua kulttuurien tutkimuksen harjoituspääsykoepaketteihin ja valmennuskurssiin. Itseopiskelumateriaalin ostajalle harjoituspääsykoepaketti puoleen hintaan!

Eximia pidättää oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.