Englanti
Kielten kandiohjelma, englanti (Helsingin yliopisto), Itseopiskelumateriaali
Eximian englannin kielen itseopiskelumateriaalin avulla voit valmentautua tehokkaasti Helsingin yliopiston kielten kandiohjelman valintakokeisiin. Itseopiskelumateriaalimme ovat aina uusimpien valintakoevaatimusten mukaisia ja alan asiantuntijoiden laatimia.
Hinta 150.00 €

Eximian englannin kielen itseopiskelumateriaalin avulla voit valmentautua tehokkaasti Helsingin yliopiston kielten kandiohjelman valintakokeisiin. Itseopiskelumateriaalimme ovat aina uusimpien valintakoevaatimusten mukaisia ja alan asiantuntijoiden laatimia. Myös kurssilaisemme saavat itseopiskelumateriaalin.

Materiaalin sisältö:
- valmentautumisohjeet
- teoria- ja tehtävämateriaali, joka sisältää ydinasiat valintakoekirjallisuudesta sekä runsaasti valintakoetyyppisiä harjoitustehtäviä malliratkaisuineen.

Valintakoekirjoista laaditut teoria- ja tehtäväkoosteet helpottavat uusien asioiden omaksumista ja ohjaavat lukemistasi oikeaan suuntaan. Niiden avulla opit hahmottamaan, miten yksityiskohtaisesti asiat tulee omaksua, ja minkälaisia tehtäviä sinun tulee valintakokeessa hallita. Tehtävien mallivastausten avulla varmistat, että olet omaksunut oikeanlaisen vastaustekniikan.  

MATERIAALIN TOIMITUS:

Kevään 2018 koetta varten materiaali valmistuu ja toimitetaan asiakkaille keväällä 2018.

Katso seuraavasta linkistä myös harjoituskokeemme! Ostaessasi itseopiskelumateriaalin saat harjoituskoepaketin puoleen hintaan!

Harjoituspääsykokeet

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.