Harjoituspääsykokeesta varmuutta valintakokeisiin

Harjoituspääsykokeen avulla voit testata osaamistasi ja harjoitella ajankäyttöäsi. Harjoittelu tuo varmuutta, ja voit valintakoepäivänä keskittyä näyttämään osaamisesi.

Englanti
Englanti harjoituspääsykoe kotiin
Alkamisaika ei tiedossa, hinta 120.00 €
PaikkaIlmoitetaan myöhemmin

Harjoituspääsykokeen avulla testaat taitosi ennen todellista valintakoetilannetta. Koe laaditaan mahdollisimman hyvin vastaamaan Helsingin yliopiston kielten kandiohjelman englannin uutta valintakoetta, josta tarkemmat tiedot julkaistaan Opintopolussa viimeistään 12.4.2017.

Jotta saisit harjoituspääsykokeesta mahdollisimman suuren hyödyn irti, noudata huolella kokeen mukana tulevia ohjeita. Suosittelemme, että järjestät itsellesi rauhallisen tilan kokeen tekemistä varten, ja käytät sen tekemiseen aikaa saman verran, kuin sinulla olisi oikeassa valintakoetilanteessa. Näin pääset harjoittelemaan mm. ajankäyttöä kokeessa.

Saat harjoituspääsykokeen mallivastauksineen n. 2-3 viikkoa ennen valintakoettasi.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.Englanti
Englanti harjoituspääsykoe ja kertaus
Alkaa 11.5.2017, hinta 160.00 €
Ajankohta11.5.2017 – 15.5.2017 Aikataulu
PaikkaPikseli-talo Jämsänkatu 2

Harjoituspääsykoe + kertaus -pakettiin kuuluu oikeaa valintakoetta muistuttava harjoituspääsykoe, sekä intensiivinen kertaus, jossa tiivistetään koealueen sisältöä ja käydään läpi tärkeimmät asiat valintakokeesta. Kokeessa pääset harjoittelemaan oikeassa koetilanteessa toimimista ja esimerkiksi ajankäyttöä kokeessa. Kertauksessa saat palautetta koesuorituksestasi ja voit tarkistaa vielä viimeiset mieltäsi askarruttavat kysymykset valintakoealueesta.

Harjoituspääsykoe ja kertaus on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat opiskella itsenäisesti, mutta varmistaa vielä osaamisesi ennen todellista valintakoetta. Yhdistämällä kokeen ja kertauksen kattavaan itseopiskelumateriaaliimme varmistat, että keskityt oikeisiin asioihin ja että harjoittelusi on tehokasta. Koe laaditaan mahdollisimman hyvin vastaamaan Helsingin yliopiston kielten kandiohjelman englannin uutta valintakoetta, josta tarkemmat tiedot julkaistaan Opintopolussa viimeistään 12.4.2017.


Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi. Hyvää vuotta 2017!