Harjoituspääsykokeesta varmuutta valintakokeisiin

Harjoituspääsykokeen avulla voit testata osaamistasi ja harjoitella ajankäyttöäsi. Harjoittelu tuo varmuutta, ja voit valintakoepäivänä keskittyä näyttämään osaamisesi.

Biologia
Biologia Harjoituspääsykoe kotiin
Alkamisaika ei tiedossa, hinta 120.00 €
PaikkaIlmoitetaan myöhemmin

Harjoituspääsykokeessa testaat taitosi ennen todellista valintakoetilannetta. Koetta tehdessäsi tulet tutuksi valintakokeeseen liittyvän paineen kanssa ja opit hallitsemaan ajankäyttöäsi. Koe laaditaan ja toteutetaan valintakokeen tapaan. Kokeen, malliratkaisut ja pisteytysohjeet saat kotiisi postitse. Voit myös osallistua harjoituspääsykokeeseen paikan päällä, jolloin opettaja tarkastaa ja pisteyttää kokeesi.

Biologia
Biologia Harjoituspääsykoe ja kertaus
Alkaa 10.5.2017, hinta 160.00 €
Ajankohta10.5.2017 – 15.4.2017 Aikataulu
PaikkaPikseli-talo Jämsänkatu 2

Harjoituspääsykokeessa tulet tutuksi valintakokeeseen liittyvän paineen kanssa ja opit hallitsemaan ajankäyttöäsi. Koe laaditaan, toteutetaan ja arvioidaan valintakokeen tapaan. Kertauksessa käydään läpi opettajan johdolla harjoituspääsykokeen kysymykset ja kerrataan valintakoealueen keskeisimmät asiat. Mikäli et pääse varsinaiseen harjoituspääsykoetilaisuuteen, voit tilata kokeen kotiisi malliratkaisuineen ja pisteytysohjeineen.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi. Hyvää vuotta 2017!