Harjoituspääsykokeesta varmuutta valintakokeisiin

Harjoituspääsykokeen avulla voit testata osaamistasi ja harjoitella ajankäyttöäsi. Harjoittelu tuo varmuutta, ja voit valintakoepäivänä keskittyä näyttämään osaamisesi.

Biologia
Biologia Harjoituspääsykoe kotiin
Testaa tietosi ja taitosi harjoituspääsykokeessa!
Alkamisaika ei tiedossa, hinta 120.00 €
PaikkaKoe tehdään kotona.

Harjoituspääsykokeessa testaat taitosi ennen todellista valintakoetilannetta. Koetta tehdessäsi tulet tutuksi valintakokeeseen liittyvän paineen kanssa ja opit hallitsemaan ajankäyttöäsi. Koe laaditaan ja toteutetaan valintakokeen tapaan. Kokeen, malliratkaisut ja pisteytysohjeet saat kotiisi postitse.

Koe kannattaa tehdä hiljaisessa ja rauhallisessa paikassa. Varaa kokeen tekemiseen saman verran aikaa kuin oikeassa valintakokeessa ja tarkkaile ajankäyttöäsi. Näin saat luotua koetilanteesta mahdollisimman samankaltaisen oikean valintakoetilanteen kanssa.

Biologia
Biologia Harjoituspääsykoe ja kertaus
Alkaa 4.5.2018, hinta 160.00 €
Ajankohta4.5.2018 – 9.5.2018 Aikataulu
PaikkaHelsinki. (Kurssipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja tarkentuu lähempänä kurssin alkua.)

Harjoituspääsykokeessa tulet tutuksi valintakokeeseen liittyvän paineen kanssa ja opit hallitsemaan ajankäyttöäsi. Koe laaditaan, toteutetaan ja arvioidaan valintakokeen tapaan. Kertauksessa käydään läpi opettajan johdolla harjoituspääsykokeen kysymykset ja kerrataan valintakoealueen keskeisimmät asiat. Mikäli et pääse varsinaiseen harjoituspääsykoetilaisuuteen, voit tilata kokeen kotiisi malliratkaisuineen ja pisteytysohjeineen.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.