Tutkitusti Suomen paras valmennuskurssien järjestäjä.

Korkea opetuksen taso, arvosana 4,39/5,00

Eximia järjesti viime kevään valintakokeisiin yhteensä yli 150 valmennuskurssia 11 paikkakunnalla ympäri Suomea. Kurssien jälkeen oppilaat arvioivat opetusta neljällä kriteerillä: asiantuntemus, kannustavuus, valintakoekeskeisyys ja asioiden esittämistaito. Arvosana annettiin asteikolla 1-5, 1 ollessa huono ja 5 erinomainen. Kurssilaiset antoivat opetukselle loistavan yleisarvosanan 4,39/5,00. Tämä on hienoa jatkoa kahden edellisen vuoden kursseille, jolloin vastaavat arvosanat olivat 4,33 ja 4,31. Pidämme Eximialla korkean laadun jatkossakin, kiinnittämällä erityisesti huomioita asiantuntevien opettajien rekrytointiin, vanhojen opettajien koulutukseen ja kurssimateriaalien jatkuvaan kehittämiseen.

Oikea tuntimäärä

Tuntimäärämme on suunniteltu optimoimaan ohjattuun ja itsenäiseen opiskeluun käytettävä aika. Kaikki oppituntimme tarjoavat vain ja ainoastaan valintakokeeseen valmentavaa opetusta. Me kuuntelemme kurssilaisiamme ja kehitämme kurssejamme heidän toiveensa huomioiden.

Saamme sinut opiskelemaan.

Uskomme Eximialla, että tuloksia ei saavuteta ilman kovaa työtä. Oppimisen kulmakiviä ovat motivoituminen, orientoituminen ja sisäistäminen. Kerromme sinulle mitä tulee opiskella ja milloin. Ja kaikki tämä tapahtuu ammattitaitoisten opettajien johdolla.

Opiskelu alkaa jo ennen kurssia

Eximian verkko-oppimisympäristö Moodle toimii oppaanasi koko valmentautumisprosessin ajan. Kun olet ilmoittautunut valmennuskurssillemme, saat sähköisestä oppimisympäristöstämme ensimmäiset ohjeet, miten aloittaa tehokas valmentautuminen. Kurssisi Moodlessa pääset orientoitumaan kurssin sisältöön ennakkotehtävien muodossa jo vähintään kaksi viikkoa ennen varsinaisen lähiopetuksen alkamista. Lisäksi tiedotamme Moodlessa kurssisi ajankohtaisista asioista ja saat valmentautumiseen liittyvää materiaalia, kuten valmentautumisohjeita ja lisätehtäviä.

Myöskään sairastuminen tai poissaolot eivät ole este Eximian kursseille osallistumiseen. Moodlesta löytyvät mm. kaikki opettajan tunneilla käyttämä materiaali, kotitehtävät ja tuntikokeet.

Seuraa edistymistäsi tasotestein

Varsinainen valmennuskurssi koostuu kattavasta valintakoekeskeisestä opetuksesta. Opiskelun edistymistä seurataan säännöllisesti tasotesteillä ja kerrasta toiseen kotitehtävien kautta. Kurssin lopussa harjoituspääsykoe valmistaa sinut varsinaisessa valintakokeessa vastaan tuleviin koitoksiin. Koe on rakenteeltaan ja tehtäviltään valintakokeen tyyppinen. Koe on ajoitettu siten, että sinulla on vielä kokeen jälkeen mahdollisuus kerrata kurssin keskeisimmät asiat. Kurssi antaa sinulle loistavat, noin kaksi ja puoli kertaa muita paremmat, mahdollisuudet onnistua valintakokeessa. Jos kuitenkin jäät ilman opiskelupaikkaa, haluamme olla mukana hakemisessasi jatkossakin. Tällöin voit tulla seuraavana vuonna saman aineen vastaavalle kurssillemme uusintahinnalla. Uusintahinnan maksat vain siinä tapauksessa, että päätät osallistua samalle kurssille seuraavana vuonna. Uusinta siis takaa, että voit tulla seuraavana vuonna saman aineen vastaavalle kurssillemme alennetulla hinnalla. (Huomaa, että kurssiaikataulut saattavat muuttua vuosittain.) Toisella hakukerralla tiedät, mitä valintakokeessa menestyminen vaatii, ja kun tähän lisätään kurssin tuomat edut, on opiskelupaikka lähes taattu. Voit ilmoittautua uusintahinnalla, kun on selvinnyt, saitko opiskelupaikan vai et!


.

Jopa 5x todennäköisemmin yliopistoon

Eximia lyhyesti

Valmennustiimi Eximia Oy - tai tuttavallisemmin Eximia -on vuonna 2000 perustettu täysin suomalainen osakeyhtiö. Heti ensimmäisen toimintavuotensa aikana Eximia nousi kurssimäärältään suurimmaksi abi- ja valmennuskurssien järjestäjäksi Suomessa ja Eximian avulla opiskelu paikkansa saavuttaneiden määrä kasvaa vuosittain. Vuonna 2015 Eximian valmensi yli 3600 opiskelijaa onnistumaan valintakokeissa ja yo-kirjoituksissa. Eximia on kumppani, johon voit luottaa. Viime keväänä Eximian valmennuskurssien palautekeskiarvo oli 4,39/5 ja yli 95 % asiakkaista olivat valmiita suosittelemaan kurssia.


Yli 150 kurssia 11 paikkakunnalla

Valmennustiimi Eximia järjestää valmennuskursseja yliopistoihin, korkeakouluihin ja ammattikorkeakouluihinpyrkiville sekä abikursseja yo-kirjoituksiin valmistautuville.

  • Syksyisin ja keväisin järjestämme yli 150 kurssia, jotka valmentavat yli 80 eri valintakokeeseen Espoossa, Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa.
  • Valmennuskurssiemme suunnittelusta ja -organisoinnista vastaa eri aloja edustava asiantunteva ja ammattitaitoinen tiimimme.
  • Opetuksesta huolehtii yli 200 tarkasti valikoitua asiantuntevaa ja innostavaa opettajaa.
  • Henkilökohtaiset opiskelun ohjaajat eli tutoritauttavat sinua lukusuunnitelmasi kanssaja ovat käytettävissä kaikissa valmentautumiseen liittyvissä kysymyksissäsi. Tutorpalvelu kuuluu pitkiin kursseihimme.
  • Alan laajin kurssitarjonta ja monipuolisimmat valmennusmenetelmät mahdollistavat valmistautumisesi kokeeseen helpommin, tehokkaammin ja tuloksellisemmin.