Ensimmäiset sote-alan valmennuskurssit Suomessa!

Ammattikorkeakoulujen valintakokeissa testataan hakijan soveltuvuutta alalle. Eximian kursseilla opit tehtäviä harjoittelemalla vastaamaan valintakokeessa oikealla tavalla ja tiedät, mitä sinulta vaaditaan pääsykokeessa. Liity sinäkin amk -kurssiemme avulla onnistujien joukkoon!

AMK Soteli
AMK Sosiaali-, terveys- ja liikunta- ja kauneusala kevät 2019 verkkokurssi
Verkkokurssilla valmentaudut itsenäisesti kevään sähköiseen soteli-esivalintakokeeseen. Saa heti käyttöösi verkko-oppimisympäristön, josta löydät opetusdiat tehtävineen, matematiikan opetusvideot, luetun ymmärtämiseen ja englantiin liittyviä tehtäviä, sähköisen välikokeen ja harjoituspääsykokeen. Lisäksi kotiisi lähetetään postitse ennakkoaineistoon perustuvan itseopiskelumateriaali.Voit aloittaa opiskelun heti ja suorittaa kurssin ajasta ja paikasta riippumatta.
Alkaa 19.3.2019, hinta 290.00 €
Ajankohta19.3.2019 – 15.4.2019
PaikkaVerkossa
Varausmaksu120.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

AMK sosiaali-, terveys-, ja liikunta-alan verkkokurssi tukee itsenäistä valmentautumistasi niiden ammattikorkeakoulujen, jotka ovat valintakoeyhteistyössä sosiaali-, terveys- ja liikunta- ja kauneusalalla, kevään 2019 esivalintakokeeseen. Ammattikorkeakoulut, jotka ovat mukana esivalintakokeessa, voit tarkastaa seuraavasta osoitteesta: http://soteli.metropolia.fi/


AMK sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan verkkokurssilla keskitytään erityisesti matematiikan hyvään hallintaan sekä valintakokeeseen tulevan ennakkomateriaalin tehokkaaseen läpikäymiseen. Lisäksi pääset harjoittelemaan muita esivalintakokeen osa-alueita: luetunymmärtämistä sekä englannin kieltä. Tasokkaan sähköisen opetusmateriaalin avulla kerrataan esivalintakokeen kannalta tärkeimmät asiasisällöt. Lisäksi kurssin aikana tehdään monipuolisia harjoitustehtäviä.


Kurssin päättää harjoituskoe ja kertaus. Harjoituskoe simuloi mahdollisimman tarkasti varsinaista esivalintakoetta ja se järjestetään verkko-oppimisympäristössä. Koeaika on 1,5 tuntia. Tarkemmat koeohjeistukset annetaan verkko-oppimisympäristössä.

Voit aloittaa harjoittelun heti, sillä kaikki materiaali ennakkoaineiston opetusmateriaalia lukuunottamatta on heti saatavillasi verkko-oppimisympäristössä.

Kurssi sisältää

- Luentodiat ja tuntimateriaalit Helsingin AMK sosiaali-, terveys- ja liikunta- ja kauneusalan kevään kurssista
- Sähköisen oppimisympäristö Moodlen valmentautumisohjeineen
- Lukusuunnitelmapohjan ja ohjeet sen laatimiseen
- AMK sosiaali-, terveys-, ja liikunta- ja kauneusalan syksyn ennakkomateriaalin painetun tiivistelmämateriaalin harjoitustehtävineen
- Matematiiikan opetusvideot
- Matematiikan teoria- ja tehtäväpaketit
- Matematiikan sähköisen välikokeen
- Englannin luetunymmärtämisharjoituksia
- Suomen kielen luetunymmärtämisharjoituksia
- Sähköisen esivalintakoetta simuloivan harjoituskokeen verkko-oppimisympäristössä

Painettu ennakkomateriaaliin perustuva itseopiskelumateriaali postitetaan heti sen valmistuttua.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

AMK Soteli
AMK Sosiaali-, terveys- ja liikunta- ja kauneusala, kevät 2019, Helsinki
Huippusuosittu kurssimme valmentaa sinut sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneusalan kevään 2019 esivalintakokeeseen. Kurssilla opiskellaan kaikkia esivalintakokeeseen liittyviä osa-alueita lähiopetuksessa sekä verkko-oppimisympäristöämme hyödyntäen.
Alkaa 19.3.2019, 38 ot, hinta 490.00 €
Oppitunnit38 ot
Ajankohta19.3.2019 – 15.4.2019 Aikataulu
PaikkaEiran aikuislukio Laivurinkatu 3
Uusinta195.00 € lisätietoa
Varausmaksu120.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Kevään AMK Sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan valmennuskurssimme tukee valmentautumistasi niiden ammattikorkeakoulujen, jotka ovat valintakoeyhteistyössä sosiaali-, terveys- ja liikunta- ja kauneusalalla, kevään 2019 esivalintakokeeseen. Ammattikorkeakoulut, jotka ovat mukana esivalintakokeessa, voit tarkastaa seuraavasta osoitteesta: http://soteli.metropolia.fi/

AMK sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan valmennuskurssillamme keskitytään erityisesti ennakkomateriaalin läpikäymiseen. Lisäksi pääset harjoittelemaan muita esivalintakokeen osa-alueita: suomen ja englannin kieltä sekä matematiikkaa. Tasokkaan opetuksemme avulla kertaat esivalintakokeen kannalta tärkeimmät ennakkomateriaalin sisällöt. Lisäksi kurssin aikana tehdään monipuolisia harjoitustehtäviä ja matematiikan sähköinen välikoe.

Kurssin päättää sähköinen harjoituspääsykoe sekä tehokkaat kertaukset. Harjoituspääsykoe simuloi mahdollisimman tarkasti varsinaista esivalintakoetta ja se järjestetään verkko-oppimisympäristössä. Koeaika on 1,5 tuntia. Tarkemmat koeohjeistukset annetaan verkko-oppimisympäristössä. Kurssin päättää kertaus, jossa saat viimeiset vinkit esivalintakokeeseen.

Kurssi sisältää:

- 38 oppituntia opetusta kaikista valintakokeen osa-alueista asiantuntevien opettajiemme johdolla
- Sähköisen verkko-oppimisympäristö Moodlen valmentautumisohjeineen
- Ohjeet henkilökohtaisen lukusuunnitelman laatimiseen
- Ohjeet tieteellisten artikkeleiden lukemiseen
- Kattavan painetun teoria- ja tehtävätiivistelmän ennakkoaineistosta mallivastauksineen
- Sähköisen matematiikan välikokeen
- Runsaasti teoriaa ja harjoitustehtäpaketteja suomen kielen luetunymmärtämisestä, englannin kielestä sekä matematiikasta itsenäiseen opiskeluun ennen kurssia sekä kurssikertojen välillä
- Ohjeet ja harjoituksia esivalintakokeen jälkeisen varsinaisen valintakokeen soveltuvuus- ja aineistokoetta varten
- Sähköisen, varsinaista esivalintakoetta simuloivan harjoituskokeen
- Tehokkaan kertauksen jossa saat viimeiset vinkit esivalintakoetta varten

Tervetuloa kurssille!

Eximia varaa oikeuden aikataulumuutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.