Valmennamme sinut onnistumaan

Ammattikorkeakoulujen valintakokeissa testataan hakijan soveltuvuutta alalle. Eximian kursseilla opit tehtäviä harjoittelemalla vastaamaan valintakokeessa oikealla tavalla ja tiedät, mitä sinulta vaaditaan pääsykokeessa. Liity sinäkin amk -kurssiemme avulla onnistujien joukkoon!

AMK Liiketalous
AMK Tradenomi (liiketalous) Tampere, kevät - Tämä kurssi on suosittu. Alle 10 paikkaa jäljellä!
Alkaa 3.5.2017, 40 ot, hinta 490.00 €
Oppitunnit40 ot
Ajankohta3.5.2017 – 5.6.2017 Aikataulu
PaikkaSampola Sammonkatu 2
Uusinta195.00 € lisätietoa
Varausmaksu110.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

AMK Liiketalouden kurssi valmentaa yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon aloille liiketalouden koulutusohjelmiin. Kurssilla harjoitellaan valtakunnallisessa liiketalouden
valintakokeessa tarvittavia taitoja. Ennakkoaineiston osuudessa syvennytään ennakkoaineistona julkaistavaan materiaaliin sekä tehdään valintakoetyyppisiä tehtäviä, joiden avulla vastausrutiini hioutuu huippuunsa. Kirjoitelman harjoittelulla tähdätään mallisuoritukseen valintakokeen kirjoitelmaosuudessa, kun taas matemaattista logiikkaa tarvitset pääsykokeen loogista päättelyä mittaavassa osiossa.


Huom! Kurssin aikataulu voi vielä muuttua, kun kevään 2017 valintakoevaatimukset on julkaistu. Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

AMK Liiketalous
AMK Tradenomi (liiketalous) etäkurssi
Alkaa 3.5.2017, hinta 190.00 €
Ajankohta3.5.2017 – 5.6.2017
PaikkaVerkossa

Tämä etäkurssi valmentaa kevään 2017 valtakunnalliseen liiketalouden (päivätoteutus) valintakokeeseen.

Etäkurssi tukee itsenäistä valmistautumistasi!
AMK Tradenomi (liiketalous) etäkurssi on tarkoitettu niille, jotka haluavat valmistautua valintakokeeseen pääosin itsenäisesti, mutta samalla myös varmistaa, että kokeeseen valmentautuminen etenee oikein ja tarkoituksenmukaisessa aikataulussa. Etäkurssilla hyödynnetään Eximian verkko-oppimisympäristöä, josta saat runsaan määrän oppimateriaaleja ja tehtäviä valmentautumisesi tueksi.

Tehtävät on suunniteltu niin, että ne palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla valintakokeeseen valmistautumista. Käytössäsi on koko kurssin ajan sähköinen oppimisympäristö, jossa voit myös kysyä opettajalta vaikeimmista asioista.


ETÄKURSSIN SISÄLTÖ:

- Pääset lukemaan Eximian Tampereen AMK Tradenomi (liiketalous) -kurssilla käytettyjä luentomateriaaleja
- Runsaasti muita opetusmateriaaleja sekä valintakoetehtävien tyyppisiä tehtäviä mallivastauksineen
- Esseetehtävä, joka palautetaan Eximian verkko-oppimisympäristöön ja josta opettaja antaa palautetta
- Täyspitkä harjoituspääsykoe Eximian verkko-oppimisympäristössä, jonka etäkurssisi opettaja tarkastaa ja antaa palautetta. Koealue aukeaa 31.5.2017 klo 8.00 ja sulkeutuu klo 23.00. Kokeen voit suorittaa sinulle itsellesi sopivimpana aikana. Kokeen tekemiseen on varattu aikaa 2 tuntia.


Etäkurssilla saat käyttöösi myös Eximian valmentautumisohjeet ja itseopiskelumateriaalin. Itseopiskelumateriaali sisältää valintakoevaatimusten mukaiset osiot (ennakkoon julkaistavan aineiston osuus, itseilmaisun sekä matemaattisen logiikan osuudet). Kaikkien osa-alueiden käsittelyssä korostetaan valintakokeen näkökulmasta keskeisimpiä asioita. Materiaali sisältää kattavan teoriaosuuden kustakin aihealueesta ja runsaasti valintakokeeseen valmistavia tehtäviä.

Itseopiskelumateriaali postitetaan itseilmaisun ja matemaattisen logiikan osalta kurssilaisille huhtikuussa 2017.

Ennakkoaineistoon perustuva itseopiskelumateriaali valmistuu viikolla 19 ja se postitetaan asiakkaille viikolla 20.


Etäkurssin sisältö ja aikataulutus voivat vielä päivittyä, kun valintakoevaatimukset julkaistaan.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi. Hyvää vuotta 2017!