Ajankohtaista

Julkaistu 27.11.2017

Eximia edistää oppimista Suomessa ja ulkomailla


Me Eximialla tahdomme parhaamme mukaan auttaa mahdollisimman montaa hakijaa saavuttamaan unelmiensa opiskelupaikan. Tällä kaudella entistäkin henkilökohtaisempaa tukea kurssilaisille tarjoaa Eximian oma opintoguru. Kurssilaiset voivat olla yhteydessä opintoguruun henkilökohtaiseen oppimissuunnitelmaan, lukusuunnitelmaan, opiskeluaikatauluun tai -tekniikoihin ja kaikenlaisiin valintakoehuoliin liittyvissä asioissa. Opintoguru auttaa vaikeinakin hetkinä ja on kurssilaisten tukena kurssin varaamisesta valintakokeeseen saakka.

Opintogurun palveluita voi käyttää heti kurssin varaamisen jälkeen varaamalla ajan aloituskeskusteluun. Aloituskeskustelussa kurssilainen käy gurun opastuksella läpi oman lähtötasonsa, ja keskustelun pohjalta laaditaan jokaiselle kurssilaiselle henkilökohtainen oppimissuunnitelma. Opintoguruun voi olla yhteydessä myös tämän jälkeen aina tarpeen tullen. Opintogurupalvelu on käytössä tällä hetkellä lääketieteelliseen ja kauppatieteelliseen valmentavilla kursseilla.

Jotta mahdollisimman moni voisi saavuttaa opiskelupaikan valmennuskurssin avulla, tukee Eximia hakijoita jakamalla kursseille stipendejä. Stipendihakemus jätetään Eximian verkkosivuilla osoitteessa www.eximia.fi/stipendi. Stipendihakemuksessa hakijan tulee osoittaa motivaationsa opiskeluun motivaatiokirjeen avulla sekä esittää taloudellinen peruste stipendille.

Kesästä 2017 lähtien Eximia on laajentanut toimintaansa aloittamalla kehitysprojektin Namibiassa. Eximia antaa euron jokaista valmennuskurssiasiakasta kohden lyhentämättömänä yhteistyökouluihin Namibiassa. Projektin tavoitteena on kehittää opiskeluolosuhteita tukemalla kahta eri koulua: Apple Primary Schoolia sekä Oshigambo High Schoolia Namibian pohjoisosissa sijaitsevissa pienissä kylissä. Toimitusjohtajamme Pasi Petäjä on käynyt vierailemassa paikan päällä kouluissa kesä-heinäkuussa 2017.

Oshigambo High School on Pohjois-Namibiassa sijaitseva yksityisin voimavaroin ylläpidetty koulu, jota ylläpidetään lukukausimaksuilla. Koulussa on kuitenkin ongelmia mm. huonon saniteettihygienian suhteen, eikä juoksevaa vettä ole saatavilla tarpeeksi läheltä. Eximian ensisijaisena tavoitteena on saada korjattua saniteettitilat sekä hankittua kaivo lähelle koulun pihapiiriä.

Apple Primary School on pienempi alakoulu, jossa opiskelee 51 opiskelijaa pellistä kyhätyissä luokissa. Koululla ei ole saniteettitiloja tai juoksevaa vettä. Eximian tavoitteena on luoda koululle käymälätilat sekä juokseva vesi, jotta koululaiset saavat käyttöönsä puhdasta vettä ja mahdollisuuden parempaan hygieniaan. Osallistumalla Eximian kurssille olet siis yhdessä kanssamme helpottamassa koulunkäyntiä ja edistämässä tasa-arvoa Namibiassa.

Kysy lisää:

Matti Staudinger
markkinointipäällikkö
050 327 2737
matti.staudinger@eximia.fi

Tai tule käymään Studia-messuilla osastollamme 5f11.