Merkittävästi paremmat arvosanat. Katse älliin.

Abikurssi parantaa arvosanojasi merkittävästi

Ylioppilaskirjoituksiin kannattaa satsata, sillä hyvät arvosanat avaavat ovet jatko-opintoihin. Yo-kirjoitusten arvosanoista saat lisäpisteitä, kun pyrit opiskelemaan yliopistoon tai korkeakouluun.

Yo-arvosanoihin on myös mahdollista vaikuttaa merkittävästi vielä aivan loppuvaiheessakin. Eximian abikurssi varmistaa, että yo-kirjoituksiin valmistautumisesi on mahdollisimman tehokasta. Abikurssi keskittää lukemisesi ja harjoittelusi oleellisiin asioihin, mikä todella näkyy tuloksissa.

Tärkeintä kuitenkin on aina ylioppilaskokeista selviytyminen - arvosanoista riippumatta. Kaikilla yliopisto- ja korkeakoulualoilla valintakiintiöstä huomattava osa (yleensä 40-70 %) valitaan pelkän valintakokeen perusteella. Tällöin ainoa merkitsevä seikka on ylioppilastodistuksen saaminen.

Loistavaa laatua, 96 % suosittelisi

Eximia järjestää vuosittain noin 40 abikurssia Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa, joiden lisäksi tarjolla on myös verkkokursseja. Kurssien jälkeen oppilaat arvioivat opetusta kolmella kriteerillä: asiantuntemus, kannustavuus ja asioiden esittämistaito. Arvosana annettaan asteikolla 1-5. Keväällä 2016 tehdyssä tutkimuksessa kurssilaiset antoivat opetukselle loistavan yleisarvosanan 4,60/5,00. Lisäksi 96 % kurssilaisista ovat valmiita suosittelemaan kursseja. Lue lisää palautteestamme tästä.

Loistavat tulokset ovat jatkoa edellisen vuoden valmennuskursseille, joissa vastaava yleisarvosana oli 4,39/5,00. Pidämme Eximialla korkean laadun jatkossakin, kiinnittämällä erityisesti huomioita asiantuntevien opettajien rekrytointiin, vanhojen opettajien koulutukseen ja kurssimateriaalien jatkuvaan kehittämiseen.

Tasoryhmillä kohdistettua opetusta

Kurssilaisilta saadun palautteen perusteella tarjoamme Helsingissä kielten ja matematiikan kursseissa kahta tasoryhmää. L-tason kurssilla hiotaan taitoja, joilla pyritään korkeimpiin arvosanoihin. C-tason kurssilla varmistetaan onnistunut tulos kirjoituksissa keskittymällä perusasioiden hyvään osaamiseen. Tasokursseille voi osallistua oman halunsa mukaisesti, joten erillisiä osaamisvaatimuksia ei ole.