Historia
Historia abi kevät Helsinki
Historian kurssilla kertaat tehokkaasti lukion pakolliset ja syventävät historian kurssisisällöt. Saat käyttöösi sähköisen oppimisympäristön ja itseopiskelumateriaalin, joita voit hyödyntää aina ylioppilaskirjoituksiisi saakka. Lisäksi kurssi sisältää sähköisen harjoituskokeen.
Alkaa 26.2.2018, 24 ot, hinta 195.00 €
Oppitunnit24 ot
Ajankohta26.2.2018 – 7.3.2018 Aikataulu
PaikkaEximian toimisto Ilmalankatu 2 C
Varausmaksu75.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Historian ylioppilaskirjoitusten tehtävät ovat haastavia ja vaativat kokelailta asiaosaamisen lisäksi myös kokonaisuuksien hahmottamiskykyä ja valmiuksia analyyttiseen pohdintaan.

Historian kurssilla kertaat tehokkaasti lukion historian oppimäärän. Kurssilla käydään läpi lukion historian oppimäärä asiantuntevan opettajan johdolla ja tehdään paljon eritasoisia ylioppilaskokeissa esiintyviä esseetehtäviä. Kurssilla opitaan asiasisältöjen hallinnan lisäksi myös vastaustekniikkaa ja asioiden keskinäisten yhteyksien hahmottamista. Lisäksi kurssiin kuuluu sähköinen harjoituskoe.

Kurssi sisältää

- Kuusi historian lähiopetuskertaa
- Sähköisen verkko-oppimisympäristö Moodlen
- Luentojen videotallenteet
- Historian abi itseopiskelumateriaalin
- Historian yo-kirjoituksiin valmistavan sähköisen harjoituskokeen


Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Historia
Historia kevät verkkokurssi
Historian verkkokurssilla opiskelet juuri silloin kun sinulle sopii! Verkkokurssilla käytössäsi on sähköinen oppimisympäristö, jossa saat käyttöösi lukion historian luentotallenteet, sähköisen harjoituskokeen ja olet etäyhteydessä opettajaasi. Lisäksi kurssiin kuuluu teoriaa ja tehtäviä sisältävä itseopiskelumateriaali.
Alkaa 26.2.2018, hinta 145.00 €
Ajankohta26.2.2018 – 21.3.2018
PaikkaVerkossa

Kevään historian verkkokurssillamme käyt tehokkaasti ja selkeästi läpi lukion historian laaja oppimäärän verkossa olevien luentotallenteiden avulla. Verkkokurssilaisena saat kotiin toimitettuna myös Eximian laatiman lukiokurssit kokoavan teoria- ja tehtävämateriaalin, jonka avulla voit harjoitella luentotallenteiden lisäksi. Teoriaopetuksen lisäksi kotiin toimitettava teoriatiivistelmä sisältää tehtäviä, jotka auttavat sinua kehittämään osaamistasi ja hiomaan vastaustekniikat kuntoon ylioppilaskirjotuksia varten. Mahdollisten kysymysten varalta asiantunteva opettaja on tavoitettavissasi sähköisen oppimisympäristön keskustelualueella. Kurssi rytmittää itsenäistä valmistautumistasi tehokkaasti.

Kurssi sisältää:

-Luentotallenteet Helsingin Historian abikurssin lähiopetuksesta
-Verkko-oppimisympäristö Moodlen
-Kattavan teoriatiivistelmän kotiin toimitettuna
-Runsaasti harjoitustehtäviä malliratkaisuineen
-Historian yo-kirjoituksiin valmistavan sähköisen harjoituskokeen

Eximia varaa oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.